Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Távol áll tőlem hogy vitatkozzak akárkivel, csak a véleményemet írtam le.
Amíg nem látok egy olyat, aki rendszeresen dolgozik, addig a véleményem áll.Félreértés elkerülése végett: Én elhiszem hogy vannak szegény romák, és azt is hogy vannak magyar milliomosok szintúgy. Itt nem az a lényeg hogy kinek mennyi pénze van, hanem hogy ki hogyan szerezte? Lehet hogy ha én is beállnék nőket futtatni, vagy narkózni (Vagy csak simán politikusnak kellett volna mennem?), akkor én is milliomos lennék.
De mint mondtam, részemről téma lezárva.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- OLVASS! Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes 825GB Konzol! 2 Joystick
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest