Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oly
őstag
Nem!
Egész egyszerűen a fekete és szürke jövedelmekkel kellene valamit csinálni!
Mert abból nem megy be adó és azért kapnak az ilyenek is különböző extra támogatást... Mert hivatalosan nem keresnek egy fillért sem!
De addig amíg a a nyag ccégek is, mint pl a Révész Eurotransz is minimálbéren jelenti be a dolgozókat és mellette 2-300k-s fizetést kapnak...
Mutass egy olyan kamionsofőrt, aki nem kap minimum 3x annyi fizetést, mint amit leadóz!!!SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
dabadab
titán
Az elelmiszerek adojaval kapcsolat problemakat meg lehet oldani azzal, hogy kidolgozunk egy aprolekos szabalyrendszert, ami figyel az ilyen kivetelekre, a kerdes csak az, hogy az ezaltal elert tobbletadobevetel fedezi-e az ehhez szukseges apparatus mukodteteset - valoszinuleg nem.
Egyebkent Mo-n jelenleg tipikusan nem a gazdagokat, hanem a kozeposztalyt (multik jol fizetett diplomas szakemberei, kozepvezetok, ilyenek) nyuljak le a legsulyosabban: ugyanis ok azok, akik mar eleg jol keresnek ahhoz, hogy a fizetesuk jo resze a legmagasabb adosavba keruljon, viszont nekik gyakran eleg kicsi a mozgaslehetoseguk az "optimalizalasra". Akik tenyleg komoly osszegeket keresnek, azok egyreszt sokkal tobb lehetoseggel birnak, masreszt meg egy csomo modszer nekik mar kifizetodo ill. altalaban sokkal tajekozottabbak az "alternativ" megoldasokat illetoen.
.DRM is theft
-
bolcsodal
addikt
Héhé..nem azt mondtam, hogy amiról halandzsázok alternatívát kínál a mindenki gondjaira.
Mellesleg, mivel kora tavasszal drágább a dinnye, akkor több adót is fizetsz érte..nem?
Én csak azt mondom, hogy az SZJA-t könnyebb elcsalni mint a fogyasztói cikkekbe épített forgalmi adót...mondom én laikus, de nyílván erre is van mód.
Sajnos amiket említessz az a tisztelt kivétel.....mármint a hatalmas összegű adókat befizető illetők. De kövezzetek meg..nekem a szerzői jogról és filemegosztásról szóló idevágó South Park epizód ugrott be elsőre soraidat olvasva.
They drew first blood....
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Interactive Brokers társalgó
- eBay
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Játékra (is) szánt, ultraszéles OLED okosmonitorok az LG műhelyéből
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Mint az új! Apple Iphone 13 Pro Max 128GB Gold!
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel!
- Csere-Beszámítás!Garancia: 2027.12 Acer Nitro V 15-51 / I5 13420 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 512GB SSD!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest