- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metalfan
senior tag
válasz WonderCSabo #17 üzenetére
Egy hete még 2/1 volt, aztán átköltöztem hétfőn egy másik albérletbe
-
tkazmer
addikt
válasz WonderCSabo #17 üzenetére
hát te nem tudom, akkor mit tekintesz nyugatnak
angliában pocsék a net, ezt az ottaniak is tudják (helyi ismerőseim), és én is tapasztaltam, mikor utoljára arra jártam. lassú és instabil.
kanadában calgary-ban kb ott tartanak, mint mi, hidd el, én voltam a leginkább meglepve, amikor kiderült néhány éve, mikor itt a 2mbites csomagok voltak a csúcs csomagok, hogy jé, nekik is csak annyi van. ráadásul ott mobilnet se nagyon van, a mobil technológiák tekintetében kb a béka feneke alatt vannak. az egyik legnagyobb kanadai mobilcég pl ezt ajánlja, mint készülékkészlet.
ha van valami, amiben elég jól állunk, én azt gondolom, az az internetes technológiák bevezetése.(#15) Depression
na igen, ez mondjuk jó gondolat[ Szerkesztve ]
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Sila
csendes tag
10000 kB/s = 10 mB/s
"...törjük az utat, a régiek az újnak, most új szelek fújnak..."
-
copin
őstag
10000KB/s, az 10Mb/s vagy 100?
-
Depression
veterán
Tudom jól. Ez csak egy példa volt arra, hogy lehet akármilyen gyors a végpont, ha nincs olyan szerver, ami ezt kitudná szolgálni.
Arról nem is beszélve, hogy torrentre sem lenne jó, hisz a legtöbb ember vinyója megfeküdne tőle.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
chepavel
aktív tag
Nem rossz kezdeményezés. Előbb-utóbb(sajnos valószínűleg utóbb..) úgyis mindehol ez lesz. Igény lenne rá, csak nagyon nagy összeget kell befektetni, ami sok szolgáltatót visszatart.
Itt, Békés megyében a népsűrűség miatt jelenleg még egyáltalán nem érné meg. Ebben a megyében még a Digi csomagjai is elérhetetlenek. Nemhogy gigabites kapcsolat..Sajnos még a 4Mbit is igen ritka. Van olyan szolgáltató, hogy 1Mbit a legnagyobb csomag..
Áj Láv Aggregáth 5.0! ||| Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! ||| https://500px.com/pavelandras
-
tkazmer
addikt
válasz Depression #12 üzenetére
az off topic logouton van erről egy cikk - sok a user, és az új szerver üzembe állítása időbe kerül
(#1) WonderCSabo
azért tőlünk nyugatabbra sem nagyon divat az ilyen hatalmas sávszélesség...és teljesen megérthető, hiszen az ottani városszerkezet (hatalams kiterjedésű város - calgary-nak kanadában azon része, amelyik egy kertvárosi övezet, és 25km-re van a központtól, nem kifejezetten városszéle ) nem olyan, hogy gazdaságos lenne hatalmas sávszélességbe fektetni[ Szerkesztve ]
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Depression
veterán
Nekem 30Mbit-tel is tetű lassú a pH!. :-(
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Hunter2
addikt
"és sokan csatlakoznak a szerverre, ugyanúgy belassul a böngészés"
Komolyan gondolod hogy böngészésnél számít hogy 20Mbit vagy 1Gbit?
Torrentnél viszont sztem kilehetne használni azt az 1Gbit-et simán, vagy akár pár fullHD-s tv adást is átlehetne nyomni rajta (persze oda már kell egy olyan ipTV szolgáltató is aki ezt ki tudja szolgálni.) -
ZCoyote
őstag
Ráadásul elvesztik a rosszul seedelt linux torrentekre várakozás örömét is.
Szegény nyomorultak.Romani ite domum.
-
ZCoyote
őstag
Úristen, 15 mp-t kell várni egy mozifilmre. Hát hová süllyedünk még
Romani ite domum.
-
Metalfan
senior tag
válasz WonderCSabo #5 üzenetére
Tényleg 30, pl nálam is éppen 30/20-as van
-
Metalfan
senior tag
Digi üzleti csomagban ad egyedi kérésre 100-ast is tudtommal. A kérdés a gigabites nettel csak az, hogy a szerverek hogy fogják majd bírni a tempót? Hiába van bazi gyors net az ügyfélnek, ha a szervernek is csak 1-2 gigabites kapcsolata van, és sokan csatlakoznak a szerverre, ugyanúgy belassul a böngészés...
Gondolom a filmletöltéses dumával a tisztségviselők nem a torrentre/warezra gondoltak
-
Konflikt
addikt
válasz WonderCSabo #1 üzenetére
van 30 mbit is, meg egyeb mas ceges szeles, csak horror arakon.
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
Raymond
félisten
Holy bandwidth, Batman!
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
WonderCSabo
félisten
Most 1-2 vagy 10-15 mp. nem mindegy? Istenem hol tartunk mi, a max. 20Mb/so-s netünkkel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Windows 11
- Interactive Brokers társalgó
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 2021 M1 Pro Chip ! 3 Hó Jótállás