-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
GZoli7 #55004 üzenetére
Ha tényleg van, akkor persze.
De nem ajándékba kell, hanem megvenni(Privát pls.)
@Gban :
Érted, örül az ember, ha valahol talál akármihez alkatrészt, erre még azon is parázzon, hogy csaló-e, aki el akarja adni.
Mondjuk kiszűrhető, csak a tök kivan, hogy ezzel is szórakozz. -
kentucky
őstag
válasz
GZoli7 #26980 üzenetére
Nem lesz itt bíróság, fogalma sincs az ilyen dolgok működéséről, csak fenyegetőzik össze vissza.
oriic: vissza veszem, nekem nem ér annyit az egész, hogy ez a proli basztasson. Most mondtam neki, hogy küldje vissza és ha nincs semmi bajuk a kályháknak, akkor visszaküldöm a pénzt.
Ja a legviccesebb, hogy mivel édesanyámék házánál voltak ezek a kályhák az ő telefonszámukat adtam meg, de később átvettem az adásvételt, és már ilyeneket kamuzik, hogy összebeszéltünk ellene anyámmal
Jólvan főnix mehet tovább a kamu. Csak azt nem értem, hogy miért nem lehet az ilyenekkel normális keretek között tárgyalni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max Fehér Titán 256GB
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Natúr Titán
- 4G/LTE! DELL 7320 DETACH MagyarLED - 13.3" Touch 100% sRGB FHD+ i5, 16/1TB WiFi6/TBolt4 GARI +SZÁMLA
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2027.11.09. Apple jótállás
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude E6320 notebook eladó
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest