- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Fedora Linux
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Sweet.tv - internetes TV
- Family Link
- Synology NAS
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
nullpoint #64846 üzenetére
Megtörtént és mivel a linuxnak nincs windows szériaszáma, így sajnos nem tudtunk továbblépni.
Könnyes szemekkel bontottam a vonalat...Nem értették a lényeget, ha én most jövök le a fáról és rögtön PDA-val szeretném kezdeni a civilizációt, akkor adjanak választ és meg tudom venni az eszközt, ami csak azzal az oprendszerrel jöhet ki és csak legálisan lehet rajta. Ennek semmi köze ahhoz, hogy van-e másik számítógépem vagy megvan-e a mandulám.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minden, ami hőszivattyú
- Milyen videókártyát?
- Renault, Dacia topik
- Mini-ITX
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest