Hirdetés
- Montenegró kiadta az USA-nak a TerraUSD-összeomlás kulcsfiguráját
- Végleg az NVIDIA kezébe került a Run:ai
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
tv, telefon és internet is tőlük van, lekopogom gond meg egy szál se. az ügyintézőkkel pedig szintúgy semmi gond (többnyire a bp-i mammutba járok), kedvesek, segítőkészek. tv-vel volt csak baj eddig, de azt is másnap megjavították.
Csak az a baj, hogy ennek is mi isszuk meg a levét.
elsődlegesen azok a dolgozók szívják meg, akik kevésbé létfontosságú munkát végeznek, aztán a beruházások lassulásával meg valóban valószínűleg mi is. bár végső soron megvan egy 11%-os nettó profit a teljes cégcsoportra nézve, ami így első ránézésre nem tűnik olyan rossznak, persze kérdés milyen az iparági átlag, illetve mi a főbb tulajdonosok elvárása és a menedzsment terveúgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Namelesske
addikt
Szerintem olvasták a kommetnem, mert jelentem letiltották a kártyámat xD XD
Minden befizetve, semmi elmaradás... és mégis, "regisztrálatlan simkártya" : : grat nekik.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
Polesz
addikt
Egy könnycseppet elmorzsoltam, de komolyan. Bár az is lehet hogy csak valami a szemembe repült
Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.
-
Sanyix
őstag
válasz Namelesske #2 üzenetére
nincs veszteség, a brutális nyereség csökkent. De még mindig nyereségesek.
Nekem is tegnap megmondták hogy a downstream lock failed, downstream pulse failed, és a sync - timing failure QAM
üzenetek a modem logjában igazából nem jelentenek problémát, meg az sem hogy a letöltési sáv SNR-je randomban leesik 34 db-ről 23-ra, de valahogy amikor beáll a net másodpercekre én nem így látom, és valószínűleg a modem sem viccből írogatja ezeket.[ Szerkesztve ]
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Namelesske
addikt
Nekem is tele van a hócipőm velük, de a V. és s Nor. se jobb...
Megérdemlik a veszteséget.. mocskos egy cég...
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
zsigus
őstag
Mondanám, hogy örülök neki mert én is T-s vagyok egy ideje, és sz*rnak a vásárlókra, és a hűségre. Csak az a baj, hogy ennek is mi isszuk meg a levét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- One mobilszolgáltatások
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Ford topik
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Suzuki topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest