Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNORh
addikt
válasz Tikakukac #16 üzenetére
mert erre gyüjtenek, én is lemondtam az előfizumat, mert 3-4-5k lett a vége, nem értem hogy, de most felföltős kártyámmal 2 hónapig elvagyok a 3k-s feltöltéssel.. pedig elvileg a havidíj lebeszélhető.. utálom az előfizetést..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Tikakukac
titán
Nekem ne mondd. Hazajöttem Hegyaljáról másnap már 7 méter magasban csüngtem, hogy pótoljam a hiányt De tényleg brutális, hogy inkább elver 30k-t fesztiválokon meg virít a szifon 4, mikor otthon tengődik a család. Mindegy, ez már nem rám tartozik...
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
Tableteken kívül szerintem minden másból már van Duna torlaszoláshoz mennyiség az embereknél. Gyanítom, hogy ebben az országban a 3G-s tabletek helyett inkább a sima wifi-s modellek fognak fogyni, már ha lesz pénze az embereknek egyáltalán a meglévő dolgokat fizetni
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Depression
veterán
Itthon 4-en vagyunk 6 aktív előfizuval. De azért mégiscsak durva, hogy ebbe a számításokba az újszülötteket is beleveszik.
Nem csoda, hogy nem versenyeznek itthon egymással a szolgáltatók.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
big-J
őstag
szoval ezek szerint ha valakinek kártyás telefonja van , arra legalább kettő elöfizetés jut más embernél ? lol ?
-
Tikakukac
titán
Szerintem már limit közeli a dolog, egyszerűen már nem lehet mibe több SIM-et meg egyéb bizbaszokat rakni. Már nagymuteréknak is 2 telójuk van, lassan szerintem is lassíthatunk...
-
Angel1981
veterán
Ezt is megértük!
Hihetetlen!
Csak nem elege lett az embereknek a mobilból?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Google Chromecast topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Yettel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- Montenegró kiadta az USA-nak a TerraUSD-összeomlás kulcsfiguráját
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest