Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Ikább Androidon egérkezeléssel és duplakoppos nagyítással próbálna hódítani!
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
-
Somatom
veterán
válasz Hieronymus #2 üzenetére
Akkor nem értem, hogy minek kezdtek bele egy ingyenes böngésző fejlesztésébe. Azzal tényleg csak a meló van.
-
-
Somatom
veterán
válasz Hieronymus #4 üzenetére
De, ha nem fejlesztik az Operat, akkor az emberek mást használnak és akkor b.6.ják a cashback -jüket. Mellesleg a Chrome -ot lehet egérrel kezelni. Mondjuk, én akkor használnék Chrome -ot, ha az maradna az egyetlen böngésző. Szerencsére a Firefoxot is lehet Androidon egérrel kezelni. Persze, annak is vannak hiányosságai. Jelenleg nincs Androidra tuti böngésző.
-
-
azbest
félisten
A poén, hogy az opera is chromium felett egy skin és pár plusz szolgáltatás már sok éve.
Nekem úgy hangzik, hogy a hír lényegében azt jelenti, hogy egy előre telepített kuponozós addon lesz az operában ezentúl.Az ilyen kuponozás meg általában arról szól, hogy vásárlási szokások megosztásáért cserében kedvezményt kapnak a vásárlók.
[ Szerkesztve ]
-
MMSZoli
tag
Én a PC-n évek óta Operát használok, és sokkal gyorsabb mint a Firefox (főleg az indulás) és sokkal kényelmesebb én intuitívabb a felülete, mint a Chrome-é. Mobilon is nagyon régóta használom, már Symbian-on ezt toltam, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Ha még pénzt is szerzek vele, annál jobb (bár a három említett bolt nem fedi le az igényeimet, de talán majd bővül.). Egyszer egy külföldi (olasz) látogatónk szentségelt a Chrome lassúsága miatt (nálunk roamingolt), és javasoltam hogy próbálja ki az Operát az adattömörítő szolgáltatásával. Másnap reggel újságolta, hogy sok érdekes dolgot látott nálunk, de az Opera miatt már önmagában megérte eljönni (mármint hogy kapott róla infót).
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest