Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
"A legkönnyebben egy hálózathoz nyomtatókon, switcheken, routereken keresztül lehet hozzáférni.": ez igaz. például a switcheket kifejezetten azért vesszük, hogy hozzá lehessen férni a hálózathoz.
nyomtatók: értem én, hogy szerinted sok a bug a nyomtatókban, csak azt is látni kell, hogy a védelmet a külső támadások elhárítására érdemes alapozni (főleg ha átlag magyar 10-20 fős kkv-ról beszélünk). a belső támadások ellen egyrészt nagyságrendekkel védtelenebb vagy, másrészt azokat nem it-s eszközökkel kell kezelni. Az ellen egyszerűen lehetetlen védekezni, ha olyan valaki másolja le a fontos cuccaidat, akinek egyébként jogos hozzáférése van. Napközben faragja a bazira titkos tender árajánlatot, este meg elviszi a konkurenciához. Az ilyen ellen lehetetlen védekezni, max. detektálni tudod egy bazi nagy elektronikus infószmogban.
"Vendégként ha kérünk simán adnak net elérést": nálam nem, igaz, elég nagy harc volt...
"Csakhogy, ha az drágább mint amit ők hajlandóak kifizetni": akkor mvp. MásValaki Problémája, nekem nem muszáj ott dolgoznom.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
"Azért egy 10-20 fős cégnél" valaki kárt akar okozni lan oldalról, akkor az már bejutott és nem a routert fogja macerálni, hanem keres értékesebb célpontot. és ha egy 10-20 fős cégnél azt látom a logban, hogy valaki nagy erőkkel bizgerálja a routert, akkor ott nem tűzfalat fogok húzni meg hasonló csacskaságok, hanem megkeresem azt a konkrét illetőt, eléállok, kitakarom előle a napot, és mélyen a szemébe nézve megkérdezem tőle, hogy pontosan mit is szeretne.
fogadjuk el, hogy ez a poszt kb. az a szint, mintha valaki elkezdené magyarázni nekem, hogy az általam összerakott első szerver, amit isp-nek csináltam, tele van biztonsági hibákkal. ez igaz, viszont a szerver itt van a szekrényem tetején és nincs benne egyetlen kábel sem, a 230-ast is beleértve.
szóval megkapták a 15 perc hírnevüket, ugorgyunk.
"Azért egy 10-20 fős cégnél ha elkezdesz VLAN képes eszközökkel tervezni, és hálózatot szeparálni, az ajánlat bekérése után a vezetőség már koppint is az orrodra": 10-20 fős cég azért bíz meg engem, mert ő nem ért hozzá. ha ért hozzá, nem engem bíz meg. ha meg nem ért hozzá, akkor fel sem merül, hogy a cégvezetés előtt vlanokról meg egyéb vicces dolgokról beszéljek, hanem kapnak egy listát, hogy ezt kell beszerezni, pont. másrészt te jöttél a soho cuccokkal, ott hiába vlanoznál, ha a router maga nem vlan képes, tehát az ötleted hamvábaholt rögtön a kivitelezés megkezdése előtt.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest