Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
aztán azt visszamenőleg ellenőrizgetni egyenként
hát, istenem, aki ellenőrzi az ezért kapja a fizetését.
szóval a statisztika alapján akár egy algoritmus is kigyűjtheti a gyanúsan oszcilláló elemeket
persze, de továbbra is benne van az a faktor, hogy én ütöm be a dolgokat. ésszel kell csinálni, ahogyan most is ésszel csinálják az érintettek. klassz dolog az algoritmus meg az elemezgetés, de az algoritmus által kidobott értéket is meg kell vizsgálnia valakinek, megmagyarázni meg bármit meg lehet.
indoknak maximum a folyamatos adatszolgáltatást tudom elképzelni, de ezen túl nem sok mindent.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
nyunyu
félisten
De azért nagyon nem mindegy, hogy a helyi szatócsboltban vagy késdobálóban eddig évente egyszer volt adóbevallás, aztán azt visszamenőleg ellenőrizgetni egyenként...
Egyik ugyfelunktol hallottam olyat, hogy bizonyos tipusu penztargepekre megvolt a megfelelo ember, aki megfelelo dijazas elleneben eves zaras elott kicserelte az adomemoriat egy olyanra, amiben az altalad bemondott osszeg szerepel.
De ezt mar akkor is 3 ev bortonnel jutalmazta a BTK.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nuke7
veterán
Es akkor mi is lesz jobb..?
Meg jobban vissza fog esni a forgalom - mert minden drágább lesz, ha mindent be kell(ene) ütni...
Az átlag magyarnak minden drága mar igy is - szerinted miért van az, h nem ütik be ? Mert van ra igény.
Namost egy fogyasztói berendezkedésű társadalomban ha emelkednek az árak es csökken a fogyasztás - mert ettol a valtoztatastol senki nem fog többet keresni - akkor gyakorlatilag hátrébb lesz mindenki...
Szoval meg mindig nem értem ennek a lényeget.https://youtube.com/user/nuke7
Új hozzászólás Aktív témák
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest