- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
Hát a rezgés az sajnos ilyen, valóban hardveres és azért zizeg hallhatóan. Ott max. a próbára be lehet kapcsolni a ne zavarj módot, olyankor nem rezeg.
A bluetooth kapcsolatra jobb megoldást még nem tudok, de nem is nagyon nézelődtem még, nekem a rezgés elég szokott lenni, hogy észrevegyem (mondjuk a telefonomat sem szoktam elhagyni sehol, az is igaz).
Már nem használom az órát, de nekem a hőmérsékletet C°-ban mutatta. Ha jól emlékszem, akkor a google weathert használtam és attól függött a dolog, hogy a nyelvet brit angolra vagy USA angolra állítottam be. De gondolom más idegen nyelvvel (pl. német) is C°lesz. Egyikkel jó volt a megjelenítés.
Kamera elsütésre külön alkalmazást lehet feltenni a play store-ból (wrist camera, ha jól tudom. Az elsütés funkció ingyenes, de a fullos használat (zoom, stb) fizetős). Ezt használtam a Ticwatchon is és most a Samsung órán is. -
doongoo
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest