Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecko_78
tag
Bocs, csak most próbálom érthetőre fordítani az egyik cikket. A kriptovaluták az Indiai Jegybank áltat nem támogatott Fiat pénznem. Így van leírva. Ezért lehet, hogy elértettem. Bocs. Betiltják az összes privát kriptovalutát. 3-6 hónap türelmi idő. Utána akár 10 év börtön a használatért. Ez semmi jót nem jelent.
-
Fecko_78
tag
Indiában a digitális pénz teljes bevezetését akarják rövid időn belül. A készpénz mostanra már szinte teljesen el is tűnt.
Elektronikus úton fizetnek szinte mindenhol Indiában. Adataid, adószám, hiteled, fedezeted stb. feltűntetésével. Hasonlóan, mint Kínában. A Fiat pénzrendszer teljes egészében tiltott lesz. Csak az állam által jóváhagyott valutával lehet kereskedni. -
Fecko_78
tag
Szerintem nagyon veszélyes. Musk egy mondattal be tudná dönteni. Vagy, ha esetleg eladna gyorsan. Olyan láncreakciót indítana el, aminek beláthatatlan következményei lennének.
Az Indiai fizetési és nyilvántartási rendszer egy tesztpálya valójában. Csak arra gondoltam, hogy esetleg ez az érdekcsoport lesz támogatva a jövőben. A riválisokat, meg valamilyen módon tönkre teszik. Vagy ellehetetlenítik. -
Fecko_78
tag
Szerintem be fogják dönteni. Aki tudja, hogy miért ellenzi India az képben van...
Új hozzászólás Aktív témák
it Majdnem elérte az 50 ezer dolláros árfolyamot a bitcoin, amit egyre többen tartanak Ponzi-sémának.
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hogwarts Legacy teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÚJ LAPTOPALKATRÉSZEK KIÁRUSÍTÁSA (egyben)
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A14 (FA401WV-RG012W), Jaeger grey szürke, 3 év garancia
- Asus RT-AX82U eladó
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD IPS Touch, I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest