- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
raper
senior tag
Nem is értem az Apple vezetést, hogy eddig miért nem szakadt el a Samsungtól. Ha valakit támadok, mert lopott tőlem, akkkor nem megyek oda hozzá, hogy de ugye adsz a termékedből jó pénzért.
-
-
GeryFlash
veterán
válasz
sing1ep1ayer #23 üzenetére
Régi teória, sajna nem lesz abból semmi, hogy bárki is fizetne a samunak licencdíjat a 4g-ért (mondom ezt úgy, hogy a samut se kedvelem)....
-
Syl
nagyúr
válasz
sing1ep1ayer #23 üzenetére
Az apple fizetni fog licencért? Valami tévedés lesz itt
-
sing1ep1ayer
őstag
Azt a pénzt, amit eddig processzorra adott az Apple a Samsungnak, hamarosan az LTE licenszekre költik majd náluk.
Biztos nem akartak duplán fizetni.
-
cer
tag
Ez a valószínűleg egy kicsit rádob majd az i-termékekre. / árban...
-
joysefke
veterán
kimásoltam az egyik éritett Apple fanatikus hozzászólását:
I have an LG with ghosting.. at Apple they just told me that it is normal, which I know it isn't.. I wish they would just man up and call back every computer with the issue and fix it. However, apart from the ghosting issue, this screen is still the best computer screen I have ever had in terms of resolution, color, clearness etc
J.
-
PPatrik
aktív tag
válasz
#06658560 #11 üzenetére
Majd ráhúzzák arra is. Egyébként meg most jut eszembe, hogy így nagy bevételtől esik el a samsung.
Egyébként régebb samsung párti voltam, majd laptop ügyben kicsit megutáltam őket, és elkezdtem kacsintgatni az apple felé. Végül megint samsung laptopot vettem, de ez is érdekes dolgokat csinál. Telefonban viszont samsung only. -
törölt tag
Képernyö Sharp lesz, amibe most vásárolta be magát a Samu 3%-kal.
Amúgy nem Samura gondoltam, hanem a komplett infrastruktúrára ami Kínában már kiépült. Seperc alatt legyártanak neked kérésre új verziót, ha kell egy órán belül ott van még tízezer munkás összeszerelni, a ház, akku, stb. gyártók, egy komplett ökoszisztéma a mobiltelefongyártásra szakosodva.
#10 PPatrik: a Galaxy S 4 nem úgy tünik, hogy csórt ötletekkel lenne telerakva.
-
PPatrik
aktív tag
Arról valamit én is hallottam, hogy nem a samsungtól szerzik be most már a képernyőket, de ha majd valami új technika kell, nefélj tőlük fogják rendelni. De lehet, hogy még az se kell hozzá: Elrettentő példa.
Szerintem nem tudnak egymás nélkül létezni. A samsungnak kell csórni valahonnan az ötleteket, az applenek meg kell a samsung technológiája. -
Oliverda
félisten
Egy ilyen gyárat nulláról felhúzni szerintem legalább 2 év. Amennyiben belátható időn belül az USA-ban akarnak gyártatni, akkor csak az Intel vagy a Globalfoundries jöhetne szóba.
-
PPatrik
aktív tag
"Annyi bizonyosnak látszik az eddigi híradásokból, hogy az Apple egy olyan következő generációs processzort szeretne a készülékeibe, melyek jelentősen jobb grafikai megjelenítő képességekkel rendelkeznek, ugyanakkor mérhetően kisebb energiafogyasztásúak." És nem szeretnék, ha tudná a Samsung, hogy ezt mivel sikerült elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
it Koreai lapértesülés szerint nemcsak hogy felmondják az együttműködést, de a gyártás is az Egyesült Államok területére kerülne.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest