Új hozzászólás Aktív témák
-
Samsunggal én is éveket küzdöttem anno, aztán lemondtam róla. Ez a HDMI megoldás sem lenne feltétlen lehetetlen, de ott a desktop módjuk, ami megkavarja az egészet.
Egyébként a jelenlegi Xiaomi Mi 9T-men gyönyörűen megy a HDMI kimenet egy MHL képes USB hubbal saját AOSP romon, nem is nagyon kellett rá különösebb figyelmet fordítani, ami azt jelenti, hogy viszonylag alap AOSP funkció lehet már az MHL (bár ennek most nem néztem utána). Bár a minősége nem volt a legszebb...
Samu vonalon nem játszik az MHL? Ezek az usb hubok aranyáron mennek, de meglepődnék, ha nem.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Na jó, de custom ROM!=nincs HDMI... megfelelő telefont kell nézni ha ROM cserét akarsz
Én helyből olyat válogatok, amire van official Line. És azon jól is működik.
HDMI-t amúgy nem tudom, csak C-VGA átalakító, van, de azt sem a gyári ROM-os céges A51, sem a Lineage-s A5 2017 nem kezeli le.Mutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mi lenne, ha lecserélném a gyári Androidot...? Kevesen foglalkoznak a kérdéssel és megvan az oka...
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Trollok komolyan
- MIUI / HyperOS topik
- Gitáros topic
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest