- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
de ezt a szart amit 6 hónap alatt kotyvasztottak.
Újabb oltásellenes sablon. Persze ez sem igaz.
nálam sem, gyorsabban futom az 5 km-es távot mint előtte.
Haverom nője egészségpéldaképmaratonfutó - volt, túlélte a covidot de azóta küzd az 5 km-el is.
Tavaly május óta nincs orvosi ellátás pedig elvárják a TB befizetését!
Tavaly május óta a 3 éve rákos anyám havonta feküdt be a kórházba kezelésre (pont mint előtte) amig év elején meg nem halt (ha lett volna benne vírus őt is felteszik a covidáldozat listára) a kölykeimmel 2x voltam a sürgősségin és ellátták őket ahogy kell, én tucatnyiszor voltam fizikoterápiás kezelésen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Akkor a 10-20-30 éve használt influenza oltás is kotyvasztott, hiszen fél évente újat kell csinálni, ahogy változik a vírustörzs?
De velem lehet alkudni, nem vagy oltásellenes, csak ostobaságokat terjesztesz. Így jobb? Nyilván az oltás óta olyan mágneses lettem, hogy nem tudok átmenni vasúti síneken, mert rátapad a lábam és engem használnak 5G átjátszónak is, te pedig a vírus óta tudsz hegedülni és 10 perc alatt futod a maratont. A tények magukért beszélnek.
-
" ezt a szart amit 6 hónap alatt kotyvasztottak és nem tesztelték az előírt ideig nem, az bizony nem oltásellenes."
De, az" Az állítólagos long covid sem jelentkezett, nálam sem,"
Többiek meg le vannak sz@rva, igaze?"Tavaly május óta nincs orvosi ellátás pedig elvárják a TB befizetését! "
Előtte volt? Előtte se tapasztaltam, hogy foglalkoztak volna velem.
Erről amúgy nem a vírus tehet, jövőre a szavazófülkében adhatsz esélyt a változásnak.@arnyekxxxx : "A napi frissfertőzött+ halottszámot szerintem mindenhol lehozták,"
Meg egy csomó egyéb adatot nem. Sem azt egy csomó ideig, hogy hogy sorolják be az elhunytakat. Az itteni kommunikáció f0s volt, és ehhez jön hozzá a magyar állami kommunikációk általános szavahihetősége, amit sikerült lelakni mostanra.Mutogatni való hater díszpinty
-
nemszabad
tag
Ó, de szép számban gyűltek össze a mintapolgárok, szívet melengető!
Köszi, youtube, tényleg! Az egyenlőség korában, ahol a totál haszontalan, társadalmon élősködő és azt terrorizáló tömegeknek épp annyi, sőt több joguk van, mint a munkában megfáradó, a családjának élő, talpig becsületes embereknek, töröljétek csak a propagandának ellentmondó álláspontokat! Mert hát ez nyilván sokkal inkább káros, mint a tartalmaik 99 %-a, mint pl. Hitler 99 órás 'Nein'-ja.
Felnőtt emberek megnézik ezeket a tartalmakat, összevetik a mainstream média által közöltekkel, majd döntenek. Ez ilyen piszok egyszerű. Teljesen mindegy, ki hazudik, ki téved, bárki elmondhatja a véleményét és bárki szabadon dönthet - tudomásom szerint.
A B, opció, hogy kötelezővé teszik az oltást. Innentől kezdve nincs mese. De ez eddig nem történt meg. Miért? Nem kötelező, de ellehetetlenítik azokat, akiknek nincs oltási igazolványuk Miért? Elképesztő ellentéteket okoznak ezzel (is) a társadalomban. Imádom, mikor én, a remete jelentem a legnagyobb kockázatot a társadalomra (3. antikrisztus), mert nincs oltásom, de az, aki divatból utazza körbe a világot minden évben, hogy legyen mit mutogatnia a faszbukon (meg mert be kell állni sorba, ne mondja már a szomszéd, hogy nekem nem telik!), illetve minden hétvégén a csodálatos plázákat járja, az nem. Csodálatos!
A kormány által hozott logikus intézkedésekről ne is beszéljünk (kaszinó, vadászkiállítás, stadion OK, koncert, szabadtéri vásár nem OK)...
Örömmel látom, hogy itt mindenki a társadalmi felelősségvállalást lobogtatja, ami ugye csak az oltásra terjed ki, egyéb területeken ölhetjük, mérgezhetjük egymást. Remélem, minden itt jelenlévő aktivista gyalog / bicajjal jár, esetleg tömegközlekedik, nem dohányzik nyilvánosan, nem tüzeli el a picit festékes vagy vizes fát / OSB-t. Remélem, az itt egybegyűltek közt senki nem járatja a mountain dew-t eregető dízel motorját, míg várja a gyereket az iskola /ovi előtt, hogy ne kelljen kikapcsolni a klímát / fűtést! Azok a pár éves csemeték imádják inhalálni azt a sok mocskot, mint tudjuk! Ettől fejlődnek olyan szépen (ovis a kislányom, ott püfögnek a szarjukkal az ovi kapuja előtt 1 méterrel...). Mert hát lássuk be, ez egy 'picit' kettős érzéseket válthatna ki, ha magunkba néznénk...
Az ugyebár senkit nem érdekel, hogy 50 ezer ember hal bele a légszennyezettség következményeibe.
(OFF: A rákos halálesetek kb. ugyanilyen számban vannak jelen, ez sem zavar senkit.)
Nem érdekel, ki vesz fel oltást és ki nem, de a taglalt cenzúra és az itt folyó gyűlöletáradat igen. Talán néha alternatív forrásból is kéne tájékozódni, nem csak TV van meg index.hu, meg rádió1. Divat lett mindenkit lehülyézni, aki nem úgy gondolkodik, mint a - média által irányított - többség. Nem kell elfogadni az egyéb források kínálta elméletet, de jó látni azokat is, az igazság valahol félúton lehet.
Az oltatlanokat köpködő ember = az oltást köpködővel. A két véglet. -
janeszgol
félisten
válasz arnyekxxx #201 üzenetére
Részvétem.
Van orvosi ellátás. TB-s is, meg magán praxis is. Tavaly tavasszal nem volt, na az gáz volt. Sajnos emiatt haltak is meg emberek. (Pl az a 32 éves anyuka, akit agyhártyagyulladással várakoztattak, meg tologattak egy teljes hétig, és mire ellátást kapott, addigra meghalt. Ezt sosem fogom elfelejteni. [link] )
-
törölt tag
Ez az az eset, amikor egynél több "alternatív valóság" nem létezhet ugyan abban a helyen és időben, különben bebizonyosodik, hogy a demokrácia, szólásszabadság nem kimondottan hatásfokbajnok intézmények, ha egyetlen kitűzött célt kellene elérni, a közösen.
És csak azért is érdemes csendben maradni, mert az ember a saját véleményének kinyilatkoztatásával csak az n.-ik alternatív valóságot hozza létre.. És erre most egyrészt semmi szükség, másrészt ha eljutna az egy akkora darabszámra, táborra, aki ezzel egyet ért, hogy az már látszólag számítana, - függetlenül attól hogy igazolható vagy sem, - akkor is felül írja (törli) az egészet a kitűzött cél.
Szerintem sokkal praktikusabb lenne, hogy ebben a helyzetben nem hitegetnék azzal az embereket, hogy ők mint egyén döntenek a sorsukról. És úgy lenne tisztességes, hogy utána szépen sorba állnak oltásért, cserébe, a következménykért vállalná a felelőséget AZ, aki a döntést hozta.
Ja, hogy sunnyogás van minden részéről? És nem jönnek a számok, nem ugyan azt gondolják az emberek..?
Én már voltam igazoltan covidos, szóval abban sem hiszek, hogy nem kell az oltás, de abban sem látok rációt hogy 1db covid+3 oltás=3 oltás. Így én is egy általam teremtett "alternatív valóságban" élek, és egy lassú, eredménytelen, f@szkodásnak tartom, ami most is történik.
Bele kellene állni, végre a feladatba.. -
válasz nemszabad #208 üzenetére
"Remélem, minden itt jelenlévő aktivista gyalog / bicajjal jár, esetleg tömegközlekedik,"
Röhögni fogsz, de amikor nem muszáj, nem járok autóval. Illetve nem dohányzom. Most akkor?"Divat lett mindenkit lehülyézni, aki nem úgy gondolkodik, mint a - média által irányított - többség."
Nem, csak általában ezek pont olyan arcok szoktak lenni, akiknek az alapismeretei hiányoznak, tehát tényleg hülyék Miket beszélek, alapismeretek? Általában értelmes mondatokat sem tudnak összerakni.Amúgy amiket leírtál problémák, azok valósak, és kéne ellenük tenni, de azért ami +30 ezerrel megdobja egy ekkora országban a halálozást, az nem játék, má' sry.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
t72killer
titán
válasz nemszabad #208 üzenetére
"Felnőtt emberek megnézik ezeket a tartalmakat, összevetik a mainstream média által közöltekkel, majd döntenek. Ez ilyen piszok egyszerű. "
Nem, marhára nem ilyen 1xerű. Akit te, pontosabban a jog felnőttnek hív, annak a kategóriának 30+%-a egy másfél soros összetett mondatot nem tud értelmezni a saját anyanyelvén. Nemhogy egy szöveg valóságtartalmát csekkolja.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
arnyekxxx
veterán
-
-
vicze
félisten
válasz adlersson #197 üzenetére
Akkor ne mondjátok meg neki hogy több vakcina gyakorlatilag hetek alatt kész volt és onnantól csak a dózis hangolása stabilizálás és teszelés folyt 8hónapig.
Sajnos az nem segit, hogy főleg Magyarországon sok különböző vakcina használható különböző hatás mechanikussal esetlegesen több különböző mellékhatással.
Ennek sajnos ez az eredménye. Ráadásnak a kormány bárki mármit mond(és nem vagyok kormány párti) relatíve jól és gyorsan reagálta le (többek között a szar egészségügyi rendszer miatt) az egészet és sose volt igen magas a fertőzöttség. Nem voltak olyan állapotok mint Indiában vagy Brazíliában ahol tömegsírokra volt szükség hónapokon át. Azt se mutogatja a kormány hogy halálozási arányban top5-ben vagyunk de sokáig vezettük.Azt a számot se hangsúlyozza senki, hogy 3.5 milliárd vakcinát adtak be a világon, és valahogy nem halt ki az emberiség.
[ Szerkesztve ]
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hát, annyira azért nem volt az jó munka. Kérdés, hogy mi lesz a sinopharm oltott idősekkel most a 4. hullámban... Meg kérdés, hogy mit okoz a nem túl magas átoltottság melletti csaknem teljes szabadság, aminek felteszem a választások közelsége az oka...
Az egy szem hely ahová védettségi kártyát kell ma mutatnom, az egy tér Pécs belvárosában, ahol fényfestés lesz szabad téren, bárhová máshová mehet mindenki szabadon... Mindeközben körülöttünk meg mindenfelé szigorításokat vezetnek be...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
arnyekxxx
veterán
Igen, olvastam róla [getzimodeON] remélem a következetes oltásellenesek az mRNS rákgyógyszert se adatják majd be amig nincs legalább 30 év tapasztalat a hosszútávú mellékhatásokról
#218Kérdés, hogy mi lesz a sinopharm oltott idősekkel most a 4. hullámban..
Ha nem akarnak kockáztatni adatnak be még egy fájzert maguknak. Mondjuk még a hardcore oltásellenesek között sem terjed, hogy a világban bárhol hullanának a kinaival oltottak.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz CPT.Pirk #218 üzenetére
Hálistennek kapják már az mRNS boostert amivel nagyon jók lesznek az antitest-szintek, legtöbbx még akkor is, ha konkrétan negatív volt az antitest-eredményük korábban.
#214: brutál, amikor ekkora tömegben szembe jön az emberrel a hülyeség. És az ilyen vernyákol, hogy neki bezzeg húdemennyire jár a szólásszabadság, legyen az akár privát platform.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz arnyekxxx #219 üzenetére
Jah, meg az influenza oltásra is ez lesz, majd jól beparáznak miatta... Persze mert nem tudják, hogy már évek óta dolgoztak rajta és ennek köszönhetően készült el "olyan hamar" az mRNS covid oltás, mikor beütött a krach.
t72killer: igen, aki elmegy felvenni...
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
8th
addikt
válasz arnyekxxx #204 üzenetére
Ebből a szempontból én sokkal liberálisabb felfogású vagyok az átlagnál. Tőlem aztán mindenki azt mond amit akar én nem korlátoznám senki szólásszabadsághoz való jogát sem. Ha büntetőjogi kategóriába esik a mondókája (gyűlöletbeszéd stb) úgy is előveszik érte, ha nem akkor meg had mondja a baromságait. Engem ugyan nem zavarnak, sőt kicsit még szórakoztatnak is.
...
-
nubreed
veterán
válasz CPT.Pirk #221 üzenetére
Már mindenféle "érvet" hallottam azoktól az ismerőseimtől akik nem hajlandóan beoltatni magukat. A legújabb ami tegnap jött elő, hogy "ha annyira jó az oltás, miért nem vállalja érte senki a felelősséget". Meg "tavaly végig buliztam a nyarat nem hogy egy méter, de sokszor egy centi se volt köztünk, ha akkor nem kaptam el, most miért tenném".
Mondhatok én bármit ezeknek, egyszerűen nem lehet meggyőzni őket. Egyébként a nem reprezentatív felmérésem szerint sokkal több a nők között az oltás ellenes, legalábbis az én ismerettségi körömben. Egy haverom van aki amúgy idén január környékén átesett a covidon, és ő ennek ellenére (vagy épp ezért) tolja az oltás ellenes dumát, de az összes többi férfi ismerősöm beoltatta magát. Na de a nők... azok közt rengeteg van sajnos és a legtöbbje diplomás vagy épp egyetemre jár.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
t72killer
titán
Aktív kampányt folytatni hamis információkkal, aminek következtében emberek halnak meg, esélyes, h büntetőjogi kategória - legalábbis annak kéne, hogy legyen ugyanúgy mint pl egy veszélyt jelző tábla ellopása az út mellől.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz arnyekxxx #201 üzenetére
Az utolsó bekezdésedre: részvétem, nagyon sajnálom.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
vicze
félisten
válasz CPT.Pirk #218 üzenetére
A viszonylagos a mondandóbban kiemelném. A hogyan lehetett volna egy dolog és utólag könnyű okosnak lenni. De ahhoz képest ami elég sok helyen történt a világban, viszonylagosan jól lett kezelve, és pártfüggetlenül azt mondom, hogy a kormány első számú célja, hogy minél előbb minél több vakcinát hozzon az országba működött. De ennek meg is lett a visszája, mert most ott tatunk, hogy 60%-ról nem nagyon mozdul az oltottság, pedig 80+ kéne legyen.
De nyilván benn van a mások által írt állami médiába vettet 0 bizalom és sok egyéb elsősorban kormányellenes dolog.És igazad van, de elég nehéz eldönteni, hogy az alacsony védetettséget nyújtó vakcinák mennyire járultak hozzá, hogy nem volt még ennél is nagyobb a halálozás. Lehet hogy rossz lehet hogy jó, de tökéletes döntést elég nehéz hozni.
És igen a választás sajnos igen sok országban beleköpött a levesbe, M.o.-n is. A radikális csoportoknak tökéletes hogy szavazóbázist szerezzenek bármilyen következmény nélkül.
A legnagyobb probléma a végtelenül gyenge egészségügy, ami szinte hetek alatt túl fog terhelődni, a legkisebb hullámtól, ahogy be-be férkőzik egy-egy agresszívabb variáns.
Amúgy elég megnézni a UK rekord magas fertőzöttségi adatait és a hozzá párosuló nagyon alacsony halálozást, innentől nem kell tovább nézelődni.
[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
válasz arnyekxxx #200 üzenetére
30181 Nő 94 szívelégtelenség, cukorbetegség, Alzheimer-kór
is covidáldozatként van nyilvántartva ami szvsz kicsit erősHa az történt, hogy tüdőgyulladással megfulladt, akkor az covid volt, mert olyat se a szívbetegség, se a cukorbetegség, se az Alzheimer, de még az idős kor sem okoz.
Ha ezt a nőt elgázolta volna egy autó, akkor a sofőr nem védekezhetett volna azzal, hogy "hát de nem is én öltem meg, mert már tök sok baja volt".DRM is theft
-
vicze
félisten
Hidd el ahhoz képest ami lett volna hanyagabb kezelés mellett kb. semmi. -> Viszonylagos jó kezelés.
A halálozási arány sajnos leginkább az egészségügy állapotát és kórház helyetti stadion építést mutatja...
Ha a magyar kormány úgy kezeli az elejét mint a UK, akkor egy "csöppet" magasabb lenne a halálozás.Pl. azt első kézből tapasztaltam, hogy januárban elkezdték kiüríteni a lélegeztető géppel rendelkező osztályokat és hazaküldeni a nem súlyos betegeket. Tényleg nagyon korán elkezdtek készülni a legrosszabbra, és akkor még sehol nem volt a közelben a járvány.
[ Szerkesztve ]
-
arnyekxxx
veterán
-
törölt tag
válasz arnyekxxx #230 üzenetére
Az a baj hogy a nem-baromság tálalásánál nem volt túlzottan odafigyelve arra, hogy minden szál el legyen varrva. Így azok a baromságok amik kezdetben születnek/keringnek/elhalnak lehettek akár ennek a kifigurázásai is. Csak sajnos van az a réteg, aki gondolkodás helyett mindent elhisz amit leírva meglát az interneten, akár annak az ellenkezőjét is.
Illetve vannak azok az emberek, akik ezt élvezik, szórakoztatják vele magukat és a haverjaikat hogy lám, nekik hatalmuk van az ilyen "berendezkedésű" emberek felett.
Szerintem az eredeti probléma/szándék rég egy másik síkra helyeződött át és ez már nem arról szól, hogy miért oltsunk/ne oltsunk, inkább valószínű hogy ennek semmilyen célja/várható eredménye nincs.Az egyetlen mód erről a káoszról, érdektelenségről elterelni a figyelmet, ha össze szedné magát a kormány, és egy másik "nyelven", más arcokkal, sokkal összeszedettebb módon közölné, hogy mi van most. Csak erre szerintem nem fog sor kerülni, mert elindult egy másik, jelenleg sokkal fontosabb cirkusz, ami erről eltereli a figyelmüket, mire annak esetleg vége lesz, eredménye lesz, addigra meg fog ez oldódni "természetes úton". Elfelejtjük!
Nincs a dolognak valódi megoldása. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
"Hidd el ahhoz képest ami lett volna hanyagabb kezelés mellett kb. semmi. -> Viszonylagos jó kezelés."
Nálunk hanyagabbul kb. Türkmenisztán kezeli - csakhogy mi kulturáltabb népség kéne legyünk, és a mérce Ausztria, meg ilyesmik.És még mindig : az első hullám volt jól kezelve. A másodiknál mi volt? Fú, iskolák kinyit, tömeges jelenléti oktatás, stb.
@Duracellm : Nagyon súlyos társadalmi problémákat jelez, hogy nem lehet már kb. semmivel viccelni, mert valaki (megélhetési, vagy idiótasági okokból) komolyan veszi... És ez globálisan is igaz.
[ Szerkesztve ]
-
válasz arnyekxxx #235 üzenetére
Szerbia 2021.márciusban pl.
De nem is az, hogy full lezárás, hanem komolyabb korlátozások.
Illetve itthon most már ott tartunk, hogy maszk se kell, ami agyrém boltokban, buszon.Mutogatni való hater díszpinty
-
vicze
félisten
Itt az is felmerül, hogy mi az első és a második hullám. Magyarország az első hullám az szeptemberben volt, mert előtte kvázi semmi nem történt, időben meglettek a határlezárások és egyéb.
Ha miután már bejutott és elérte a "kritikus tömeget" kvázi nincs jó megoldás. Vagy hagyod az embereket meghalni, vagy leállítod a gazdaságod hónapokra. M.o.-nak nincs pénztartaléka a másodikra, lásd stadiont kell építeni... Így max. onnantól a halálozás mennyiség kontroll a kérdés. És itt a kormány a vakcinában látta a megoldást és minél előbbi "megoldás" megint ez is csak halálozás kontroll lényegében. -
Öööööö
Volt első hullám, és azt kezeltük jól, azért nem történt semmi."Így max. onnantól a halálozás mennyiség kontroll a kérdés. "
Ezt hiányolom a második hullámra. A többit meg leírtad. Ez tavaly szeptembertől nem járványkezelés volt, hanem f0s. (Halálozáskontroll? Nem volt.)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz arnyekxxx #234 üzenetére
Fura hogy a szentírást hozod épp fel, mert utoljára amikor a covid-al kapcsolatban vetettem fel egy kérdést, hogy több lábon állás, és aktív "b" terv.. stb, azt a választ kaptam, hogy a vallás maga egy többször megcáfolt, elavult dolog.->pénzben kell hinni, jelenleg annak van ereje.
Magára a kérdésedre válaszolva:
- high quality kommunikáció
- olyan embernek kell példát mutatni, akit az tisztel.Ha valaki nem tisztel senkit, nincsen indíttatása a "tiszta információ" beszerzésére, akkor azt nem szükséges megmenteni, működjön hát a természetes kiválasztódás.
-
-
vicze
félisten
A kijárási tilalmak csak pénzkérdés, mert vagy elbírja a gazdaságod, hogy leáll vagy nem.
Borzasztóan nehéz ezt arányosan kezelni főleg akkor ha pl. jómódban élsz és gyakorlatilag szinte semmi kihatása nincs rád az egésznek, max kényelmetlenséget okoz. Viszont van egy széles réteg, akiknek óriási problémát okoz akár 1 hónapnyi bérkiesés is, őket a lezárás jobban érinti mint a mag a Covid, és pont ebből a rétegből kerül ki a covid és vakcina tagadó többség, pontosan azért mert nekik a korlátozás jobban "fáj" mint maga a betegség.M.o.-n a regionális kezelés lett volna az ideális és BP lezárása, de ennek a módszernek az a legnagyobb hátránya, hogy a kommunikációja borzasztó nehéz, és iszonyatosan frusztrálja az embereket egy idő után az ellentétes szabályozás helyileg. Ráadásnak ott a politikai ellentét(kormány vs. BP), így lehet kenegetni egymásra.
Amúgy azt hogy mikor robban be egy járvány végképp nagyon nehéz megjósolni, India több mint egy évig húzta és egy szikrától meghalt félmillió ember hónapok alatt.
-
Gargouille
őstag
"Felnőtt emberek megnézik ezeket a tartalmakat, összevetik a mainstream média által közöltekkel, majd döntenek."
Sajnos nem ilyen egyszerű, mert tények != hiedelmek . Ez most olyan mint amikor valaki egy kresz szabályt elkezd relativizálni, hogy "szerintem". A stop tábla, meg a piros lámpa az nem "ajánlás". Ugyanígy a covid-al kapcsolatosan van egy tudományosan alátámasztott, hivatalos álláspont, meg vannak az okoskodások.
Valószínűleg a youtube is azért döntött így, mert be kellett látniuk, hogy sokan képtelenek ezt a két dolgot megkülönböztetni egymástól és ez komoly károkat okoz és ebben a tekintetben nekik van felelősségük.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
"A kijárási tilalmak csak pénzkérdés, mert vagy elbírja a gazdaságod, hogy leáll vagy nem."
Itt látszik legjobban az ország valódi állapota."Viszont van egy széles réteg, akiknek óriási problémát okoz akár 1 hónapnyi bérkiesés is, őket a lezárás jobban érinti"
Ez máshol is megvolt. Ott támogatás is volt...Mutogatni való hater díszpinty
-
arnyekxxx
veterán
válasz #16820480 #240 üzenetére
Persze, de tesztelni csak azt tesztelik hogy ott van-e a vírus nem azt, hogy az okozta-e a tüdőgyulladást. Ha ott a vírus akkor covidáldozat. Anyámat is tesztelték amikor bekerült a kórházba, és biztos vagyok benne, hogyha pozitív lett volna akkor ő is ott van a listában ráadásul kvázi "fiatalon" egy km-es alapbetegségsorral.
-
-
dabadab
titán
válasz arnyekxxx #245 üzenetére
Ha ott a vírus akkor covidáldozat
Ezt hazudta Mülller Cecília és Orbán Viktor, de azt hittem, hogy mostanára már mindenki tudja, hogy ez nem igaz.
Ugyanis amikor nem csak mikrofonállványnak vagy vissza nem kérdező újságíróknak kell valamit kamuzni, hanem pecsétes-aláírásos (és ferdén szkennelt) papíron kell nyilatkozni, akkor már egészen más a helyzet: [link]
Gyakorlatilag a WHO ajánlást követik, szóval tök úgy számolták nálunk őket, mint kb. bárhol máshol, a nyilvánosság előtti hazudozás csak a számok elbagatellizálását szolgálta.[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
arnyekxxx
veterán
Ez hol cáfolja amit mondtam? Ott van benne, hogy akkor zárják ki a covidot ha valami egyéb egyértelmű okból halt meg (baleset) egyéb esetben meg a pathologus dönt aki vagy hosszasan elmélkedik rajta, hogy a bennfekvő betegnek a covid vagy a bennfekvés miatt lett pl tüdőgyulladása (boncolás nincs szóval csak a papírok alapján) vagy beirja, hogy covid mert az a legegyszerűbb és nem rontja vele a kórház statisztikáját.
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest