Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Proxmox VE
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
+1
Amikort először megláttam az infókat róla, eléggé meh érzés fogott el. Patkányok meg hagyjuk már. Viszont most ott tartok, hogy az egyik legjobb single player játékélmény az elmúlt időszakban. Óriási. A párbeszédek nagyon jók, magával ragad az egész és teljesen átérzed az egész hangulatot. Csak is ajánlani tudom bárkinek ezt az alkotást.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Puma K
nagyúr
-
Kvelstadt
veterán
Nem az a baj hogy át tudna mászni de a játék nem enged. a baj az hogy nem olyanra csinálták a terepet hogy ne is láss ilyen alternatív lehetőséget.
tudom hogy nem lehet mindenhol hatalmas fal de volt már játék ahol ügyesebben elterelték a figyelmed hogy ne akarj olyan helyre menni amit ők nem arra szántak hogy odamenj.Egyébként várós a cucc. a lopakodóst szeretem, a grafika az nekem nagyon szép, és hangulatos a világ is.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
-
Tigerclaw
nagyúr
Nekem AAA-nak tűnik. Remélhetőleg megfelelő story is lesz hozzá és elég hosszú játékmenet. A grafikája és a hangulata jónak tűnik. A címe alapján még folytatásos is lehet. Az külön tetszik, hogy magában beszél...pontosabban halljuk a gondolatait. Hasznos játékelem, ami feldobja az ilyen lopakodós játékokat.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
GodGamer5
addikt
Olyan mint a WWZ csak patkányokkal.
Látszik azért, hogy nem AAA cím, ettől függetlenül az első trailer óta várós."Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
wolfman
veterán
Úgy mozognak ezek a patkányok azon a hullán, mintha a South Parkban ennék Kenny-t! mintha ilyen paírmasék lennének. Ahogy elnéztem, a karakter és egyéb opponent animációk nem lettek túlságosan kidolgozva.
Mondjuk ettől még nagyon várós és remélem tarolni fog!„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
villamos
őstag
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Puma K
nagyúr
Ez egy Thief + Tomb Raider + Assassin's Creed
Vagy
Patkányos Tomb Raider
Mindenesetre akkor írta le magát nálam a játék mikor ott lett volna a lehetőség hogy bemenjen a temetőbe a dobozokon fel majd a kerítésen át... ha már ilyen mászóka is van benne...
Így 2019-ben ne legyen már ilyen, hogy a karakter tud mászni, de csak adott helyeken... siralmas ez a tény így egymagában... (más címnél is!) ha valaki szétmászókázza magát és tetőn ugrál, az az ő dolga és úgy játszik a játékkal ahogy jól esik.
Aki meg a történetre kíváncsi az úgy csinálja ahogy a készítők "elvárják" és akkor meg van a történet, hangulat és élmény amit a játék akar hozni.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
lofagi
addikt
Hmm elég érdekes. Grafikára nem lehet panasz az tuti.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest