Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Ezért maradok a Symbian-nál. Lehet, hogy butább valamivel, de néha ez nagy előny.
tuskooo: Lehet, hogy van, de nagyságrendekkel kevesebb mint androidra.
[ Szerkesztve ]
-
Namelesske
addikt
Apple sem mondja meg, milyen programot telepítsél akármelyik termékére..
Csak kézzel válogatják a programokat, tényleg nem cenzúráznak... Meg az Adobe mittom én mibe írt programokat sem fogadják el szimpla programnyelv fasizmusból.
Mit képvisel az Apple és Steve?
Nekem tetszik amit csinálnak, elszórakozok a WDDC sessiönökön. Nem tetszik amit másokkal művelnek, a Microsofttal való vagdalkozás, a mások hátán való felmászás. Ellopni és eladni az innovációkat sajátjuknak. Átbaszni a hozzá (nem) értő közönséget.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
Diopapa
addikt
1 helyről rakhatsz rá programokat, most már 1 féle fejlesztőeszközzel fejleszthetsz, a telefon gyártója megmondja, milyen programot tehetsz fel és mit nem Ez zárt, nem kicsit, nagyon.
A Microsoft sem mondja meg, hogy milyen programot telepíthetsz a windows alá.
Nekem Desire-m van és örülök, hogy ezt választottam, ha valóban úgy gondolnám, hogy az Iphone jobb, akkor sem vettem volna amiatt, amit Az Apple és Steve képvisel már nagyon rég óta.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Namelesske
addikt
Ez az apül nem enged vírust a telefonra.. ez kicsit ugyan akkora baromság, mint az hogy a MAC OSX a világ legjobb és legfejlettebb operációs rendszere...
Az apple is hibázik. Csak letíltják az appstore ban lévő zűrös appokat egyből amikor látják hogy valami not okay.
Nincs ezzel semmi, de ha jailbrakelt iphone fertőzi a simákat, az se jobb semmivel. Szvsz.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
L Balázs
tag
Kell valami UAC szerűség mobilra is, ami riaszt, ha a program valami "gonosz" dolgot akar csinálni Egy okostelefon legyen ilyen helyzetekben is "okos", ne csak akkor, ha a parasztvakításról van szó!
-
Depression
veterán
Nem kell ahhoz vírus, hogy magától telefonáljon. Capacitive kijelző ellenére is állandóan zsebtelefonáltam.
Letöltöttem egy progit, ami hívás előtt rákérdez, az ezt is megfogná.[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Diopapa
addikt
Le vagytok maradva az a helyzet
Ez is háttérkép pl (lásd még: live wallpapers )
Simán el lehet helyezni a kódban egy dialer részt.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
törölt tag
mivel a legtobb felhasznalo nem tud ezekrol, az appok ertekelese a beepitett backdoor-oktol, adathalaszatoktol, stb fuggetlen. ha hasznalhato jol, a juzer elegedett.
lassan valami virtualizacioba fel kell loni egy androidot, feltenni az appot es monitorozni a forgalmat ha gyanus, kuka. -
N4ri87
senior tag
válasz #25954560 #27 üzenetére
Természetesen jó lenne valami biztonsági app, de addig is érdemes figyelni, hogy miket töltünk le marketről. Nem kell minden szart össze vissza letölteni, figyelni kell, hogy az adott appnak hány csillagot adtak és milyen kommentek kapcsolódnak hozzá.
Warezról zsákba macskázni...Bátor dologC805
-
törölt tag
ideje jo tuzfalat irni androidra.
-
Joe.36
addikt
Sajnos ez egy ilyen világ.....
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
ferensz
senior tag
válasz Silentfrog #17 üzenetére
aa ott lakik egy nagyon-nagyon kedves ismerősöm oO
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
hemaka
nagyúr
Várható volt, hogy ilyesmire sor kerül.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Narxis
nagyúr
Oda kell figyelni, hogy mit töltünk le.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
aram01
nagyúr
pofám leszakad,telózik a háttérkép
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Silentfrog
veterán
Az én feltöltőkártyám egyenlegével max Békésszentandrást tudná felhivni!
-
szablya
aktív tag
-
Siera
senior tag
Az én memkarimra feltelepült 1 vírus a sok warez játékkal,és azt csinálja,hogy leszívja a térerőt,és eltünteti a szolgálatót,meg magától kikapcsolja a telót!
Valamint,ha le akarom formázni a kártyát,akkor kódot kér hozzá512mbos M2 kari.Nem foglalkoztam vele tovább,itt pihen a szekrényben.Mondjuk annyira nem is érdekel,mert iPodon hallhatok zenét.A mobilos zenélésről,már rág leszoktam
-
EmberXY
veterán
"például egy 50 ezer ember által letöltött androidos háttérkép programja elküldte a felhasználó telefonszámát egy kínai fejlesztőnek, egy másik program pedig szomáliai telefonszámokat hívogatott, óriási számlákat generálva"
Akkor most a háttérkép "telefonálgat", vagy egy másik program? némi zavart érzek az erőben...
Up the Irons!
-
e30st
tag
azt azért küldi el, hogy üzleti célokból tudják, hogy a dealerek hova viszik az a mobilt. mert az úgy nem járja, hogy pl magyarországon 20000 embernek van iphoneja (ha nem több) és abból kb 2-3000 olyan van, aki magyarországon a tmobilban vette meg. a többi külföldről hozatja magának, vagy használtan veszi innen-onnan.
ami meg a mobilos adatlopásokat illeti... milyen adatok kellenek nekik? kokakóla receptet senki sem tart az alcatel mobilján, és csak a pletykalapokat érdekli, hogy brad pitt jelen pillanatban hol van... én nem látok nagy üzeltet ezekben a vírusokban. szerintem itt kicsit sántít a dolog -
hack69
aktív tag
Már kezdtem leizzadni, hogy Szomália nem lesz IT nagyhatalom.
-
dajkopali
addikt
"na meg természetesen azért, hogy saját cégüket is reklámozzák (a Lookout 170 ország 400 hálózatán van jelen és kínál biztonsági megoldásokat; a 2007-ben alakított, 25 embert foglalkoztató cég mai értéke körülbelül 17 millió dollár)."
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
devast
addikt
"Egy biztonságtechnikai cég felmérése szerint"
Azt elfelejtettétek megemlít, hogy ez a biztonságtechnikai cég kínál védelmi megoldásokat a market-en természetesen jó pénzért... Önrekmlám az egész, valóságalapja nem sok. Helyzetmeghatározás meg internet kell a reklámcsíkhoz, ennyi, ezen lovagolnak...
-
dajkopali
addikt
az iPhone-nál kevesebb az ingyenes alkalmazás (ahogy a képen is látszik), ám épp az a meglepő (ahogy az adatok mutatják), hogy az ott kínált ingyenes appokban is vannak hibák
a kutatás épp azt mutatja, hogy nem "szinte lehetetlen", hanem bizonyos százalékban igenis lehetséges[ Szerkesztve ]
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
Stifler93
tag
A legtöbb iPhone-ra és iPod Touch-ra írt ingyenes alkalmazás pont attól ingyenes, hogy reklám van benne. Mellesleg az iPhone zárt rendszer, szinte lehetetlen, hogy AppStore-ban levő alkalmazás vírust tartalmazzon, vagy adathalász jellegű legyen, ugyanis át kell mennie az Apple rostáján, ami az ilyeneket kiszűri. Továbbá ha egy iPhone-os alkalmazás fel szeretné használni a felhasználó aktuális pozícióját, először ezt közli egy Pop-Up üzenetben, és engedélyt kér rá (utólag is le lehet tiltani)
Az Android viszont nyílt rendszer, itt inkább elképzelhetőnek tartom a vírusokat.
iPhone 15 Pro 512GB; iPad Pro 11” 256GB; Retina MacBook Pro 13", Apple Watch
-
bok92
addikt
És ez ellen , hogy lehet védekezni?Van valamilyen alkalmazás, ami meggátolná ezt?
A fizetős appoknál is ilyen rossz a helyzet? -
64b0r
aktív tag
Ezért kell symbiant használni. A kutya sem akar erre vírust írni.
On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest