Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
AltaVizsla rulez!
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
tatararpad
őstag
A Google a közelgő változtatásokra reagálva kijelentette: ha a törvénytervezeten nem változtatnak, a cég legrosszabb esetben kivonul a keresőjével Ausztráliából.
Tekintettel arra, hogy az ausztrálok a sajátjaikat akarják helyzetbe hozni a külföldivel szemben, a Google ezzel biztos jól kicseszne velük. Nem akarom egyszinten kezelni hazánkat és Ausztráliát, de ha innen kivonulna pár tech óriás szerintem már másnap lenne egy nemzeti kereső és egy nerbook a helyére, Ausztráliában még a haveroknak sem kell szólni, a Microsoft már most bejelentette, hogy majd ő lehajol az apróért.
-
kilua
senior tag
Nem tudom, de a google csak akkor a legjobb ha pl magyar webshopot akarok keresni, de ha pl warez/ online filmes oldalakat (vagy hentai mangát : ) akkor valamiért az orosz yandex übereli az amcsi keresőket.
...egyik kereső sem tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz csillagkapu #10 üzenetére
az algoritus rengeteg dolgot használ, köztüka lokációdat, IP címedet is. Ha beírod kishazánkban hogy Budapest, akkor a magyar találat lesz. USA-ban az USA kisváros. Beírom hogy Starbucks akkor azt adja ki ami közel van hozám. De elég VPN-re csatlakozni és kipróbálni. Szomszédos országokba átmegyek a Youtube, Google is teljesen mást kínál uyanarra a keresésre
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Slack
tag
Én örülnék ha fejlődne a Bing. Utóbbi időben egyre kevésbé szimpi a gugli mint cég. Persze az MS -se jobb, vagy ilyesmi, de szerintem nem egészséges az a dominancia ami kialakult a keresők piacán. Jó lenne ha lenne tényleges verseny.
-
csillagkapu
csendes tag
válasz Viktor0610 #13 üzenetére
Hát, használjon is. De ez még mindig nem válasz, de mindegy is, mert ha egyszer béna az algoritmus, akkor béna...
-
MODERÁTOR
Gondolom, az, hogy helyadatokat is használ a találatok listázásakor? 🤔
Xiaomi 13T
-
csillagkapu
csendes tag
válasz aprokaroka87 #11 üzenetére
eltérhet. de ez nem ad választ a kérdésre
-
aprokaroka87
nagyúr
Ha te Magyarországon Angol ( amerikai ) nyelven beszélsz valakivel, akkor te amerikában vagy? :)
A Régió és a nyelv eltérhet ugyebár.
-
csillagkapu
csendes tag
"A Microsoft az ügy kapcsán azt állítja, hogy a Bing keresővel készen áll arra, hogy átvegye a Google helyét és a keresőpiacon az első helyet a régióban."
Fontos a határozottság az üzleti életben, mi meg majd nézzük és elhisszük. Vagy nem. -
törölt tag
US és UK úgy igen... nálunk gyenge. Pedig a kezdőlap és a képkereső felület és opciók tényleg jobbak.
-
buxiex
tag
A lényeg kimaradt, mennyit akar fizetni a ms?
"A világ eközben figyel, hiszen ha az ausztrál elképzelése bejön, akkor az lavinát indíthat el majdnem minden országban. És a felhasználókra is nagy hatással lehet."
Erre tényleg felfigyelne mindenki, egy top 10-es tech cég adót akar fizetni, ha-ha -hageorge carlin education
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Viktor0610 #1 üzenetére
Amennyire tudom erősen US-re koncentrálnak jelenleg. Ott nagyjából fej-fej mellett vannak a Google-el, de a világ többi részén, főleg nem angol nyelven.
Amúgy
"Facebook pedig kijelentette, hogy a platformján blokkolhatja a hírek megjelenését az országban."
Ez az ország lakóinak inkább feature -
pzstm
titán
válasz Viktor0610 #1 üzenetére
persze. EU-ban, idehaza meg méginkább.
Óceán túl partján kb ugyanolyat, néha jobbat
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Tigerclaw
nagyúr
"A Microsoft szerint a Bing..." Igazi reszlehajlas nelkuli velemenyuk van az biztos. Az nem irtak, hogy ha a Bingnek kereke lenne, 7-es busz is lehetne?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
MODERÁTOR
Biztos, én keresek rossz keresőszavakkal, de nekem a Google sokkal relevánsabb találatokat ad, mint a Bing.
Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest