Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharhozo
addikt
Neked. Nekem bongeszni se volt eleg, hasznalhatatlanul lassu volt minden. Akkor meg nem volt huseg, a nyaraloba megvettem a kisebbet. A meresek szerint megvolt az 1 mbit, de gyakorlatban kinszenvedes volt minden. Csereltem a nagyobbra (2 mbit), az is idegesitoen lassu volt. Es nem torrentezni meg videozni akartam, csak bongeszni.
A turheto stream meg azert feljebb van, de itt nem is az lenne a cel.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
azbest
félisten
-
azbest
félisten
A vodafonnak (upc) gyengébb a lefedettsége, kapacitása, mint a két kék egyesített 4G hálózatának.
Egyébként, ha itthon kell valahány giga forgalom, arra már egy ideje vannak otthoni mobil internetes csomagok is a voda és a telenor kínálatában, adatkártyával. 25-50-100GB és mellé éjszakai 100-150 keret is szolgáltatófüggően. bruttó ~6k áron hűségesen mindkettőnél. Persze ha a sávszélesség elegendő neked a upc korlátlanjával, akkor az lehet jobb neked. Telenornál ráadásul tv csomag is lehet, annak a forgalma nem számít. A 6k árban pedig náluk 3500 bónusz keret is van, amit el lehet költeni tévére, hbo-ra, éjszakai adatra...
Telenornál bármiélyen eszközbe betehető a sim és kérhető pár százasért mégegy sim, szóval két eszközben is lehet.(#25) 4Grider
ez viszont igaz, vodás és telenoros simet is használok, tapasztalom
Bár a térképek szerint kb ugyanaoda esnek a problémás területek, főleg hegységek környékén.[ Szerkesztve ]
-
adoks
aktív tag
Engem tavaly rádumáltak hogy lépjek át Freedom Bronse-ba, akkor 4500Ft lett.
Aztán az internet áfa csökkenése miatt most 4300Ft. Ennyiért 150perc + korlátlan net nagyon korrekt ár.
Ismerős aki csak Pesten belül használja, azt mondja nála atomstabil. Gondolom ott jobb a lefedettség, korszerűbb a hálózat. -
adoks
aktív tag
Hát a kiváló szolgáltatástól baromi messze van a UPC mobil, de árban nagyon korrekt az biztos.
A net sokszor szakadozik, illetve ha hívást akarok indítani akkor van hogy hosszú másodpercekig csak gondolkozik. Sokszor rápillantok a telóra és nincs térerő. És nem, nem a teló szar. Én is nagyjából a szolgáltatás indulása óta használom pont 2 éve.Én úgy fogalmaznék: ennyi pénzért elfogadom hogy nem éppen tökéletes a szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest