Új hozzászólás Aktív témák
-
Arler
újonc
Vírusirtó kérdés eléggé hasonlít az egészségünkhöz ha pl van egy betegségünk aminek a forrására kell figyelmet fordítani nem pedig gyógyszerezni minnél nagyobb mennyiségben.
2 dolog biztos az egyik, hogy sok betegség gyógyszer nélkül nem múlik el, a vírusirtók is ilyenek, ha fejetlen nyitogatunk meg kéretlen e-mailek csatolmányait könnyen vírusosak lehetünk annak ellenére, hogy használunk vírusirtót!
Az előttem szólókhoz csatlakoznék is meg nem is. Abban egyetértek, hogy fontos az odafigyelés és a tudatos internetezés, de vírusirtó a legtöbb ember számára elengedhetetlen, mert ha már megvan a baj nem mindenki ért annyira a számítógépekhez, hogy saját magától vírusirtást végezzen.
Régebben vírusirtást mindig ismerősökre bíztam ami sokszor eredményezte azt, hogy sokszor lett újrarakva a gépem. Ami persze csomó gondot okozott.
Kb fél éve fedeztem fel a www.nod32-antivirus.hu
weboldalt, ahol ESET termékekkel foglalkoznak, de a szolgáltatásaiknál megtalálható a vírusirtás is.Érdemes egy próbát tenni velük, mert nekem beváltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest