- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz attila9988 #36 üzenetére
Ki van veve...
Asszem downgradelem a mostani ABP for IE 1.3-at 1.1-re, mert az legalabb rendesen tette a dolgat.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
-
GeryFlash
veterán
Nem akármilyen parázs érveléssel lefegyverezted a kollégát, a mondanivalódat széles indokrendszerrel helyzeted biztos alapokra illetve egy kis hanyag eleganciával meg is fűszerezted, így lett a kommented egyszerre vicces és tekintélyparancsoló.
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Antigabo
tag
Igen az volt a neve -
egyébként nekem meg ez ugrott be elsőre -
de legalább az Amiga-t eltatláltam ha jól látom...
jó volt így újra látni kb 24 év után HD-ba ! Óje
nem csak a játék intrója volt jó !..[ Szerkesztve ]
Szégyen a tudás - de hasznos !
-
proof88
addikt
ez tipikus olyan flash cucc, amit aztán le is renderelhettek volna, hogy ne a kliensek gépe számolja már az alphablendinget a telefonok között ...
Flashback: basszus ez valami játékból van amivel gyerekkoromban játszottam, de azóta se tudom mi ez. Nem tudod véletlenül? PC-n játszottam vele, 386-oson!
[ Szerkesztve ]
-
Akybron
aktív tag
válasz Namelesske #24 üzenetére
A maximális csúcs? (telefonos effektnél 2-3 sec)
Ha igen, akkor oszd meg velünk a gép többi paraméterét is (pl. OS, böngésző)73&DX HA5OJN
-
ledgeri
nagyúr
i5-2400, és 53%-ra beterhelte win10, ie alatt... Szép!
utólagos engedelmeddel loptam !// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Akybron
aktív tag
Van egy "jó" kis proczabáló flash reklámom (UPC Telefon), elraktam 2008-ban. Az akkor igen jónak számító Core2 Duo E8400-as gépemet is képes volt 80%- CPU fölé vinni, nem hogy az elég gyakori jobb esetben HT-s P4, rosszabb esetben valami celeron gépeket. A mostani Core I7-4790K-mat IE alatt 20%-ra, Chrome alatt 33%-ra tudja járatni. (Annál az effektnél, ahol telefonok repkednek mátrixban)
Ha egy oldalon van 3-4 db hasonlóan erőforrás igényesre "megírt" cucc, akkor egy visszafogottabb gépet (ami amúgy átlag netezni bőven erős) két vállra fektet és kivégez.[ Szerkesztve ]
73&DX HA5OJN
-
LordX
veterán
Úgy érted, a Flash-ben hülyén megírt programok felelősek. A rossz hír az, hogy amelyik programozó Flash-ben gányt írt, HTML5-ben is gányt fog írni. Sőt, amilyen.. *khm* átgondolt *khm* a JavaScript, még 1 kategóriával szarabb oldalak várhatók.
Az egyetlen "bűne" a Flash-nek az, hogy egy grafikus felületen összekattitgathatóan lehet vele tartalmat kreálni, és így programozáshoz hóthülyék is dolgozhatnak vele. HTML5-höz ilyen nincs.. Ja de, van, az Adobe Flash Professional tud HTML5-öt is exportálni...
-
Namelesske
addikt
válasz #32839680 #16 üzenetére
AMD szinten trükköztem én már minden driverrel mindennel, de mintha ott se lenne. Két lehetőség van:
Használok IE-t ahol minden perfekt működNE, ha a Google nem lenne egy patkány és nem direkt olyan weboldalakat tákolna ami egyedül Blink alatt működik értelmesen. Vagy használok Chrome-ot hogy a nyomorult Youtube videók aránylag működjenek 720p-ig de cserébe egésznap agyamra megy a folyamatosan felpörgő hűtés, meg a néha végletekig elfogyó CPU.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
Antigabo
tag
válasz Namelesske #15 üzenetére
a szopóág kifejezés találó csak az a rossz hogy túl találó !
én erre a kényszerszopatás-t dobom mint user akinek hosszútávon sosem elég jó a hardvere - DE VOLT !!ami pedig jó annak meg kell szüntetni a támogatását - mert az nem jó
-
Namelesske
addikt
Érdekes, de nekem a HTML5 a szopóág. Sose volt gondom a Flash videókkal, de HTML5-ben úgy szaggat mint annak a rendje. Nincs GPU gyorsítás már a gépemen miatta. Proci meg már kevés hozzá, hogy mindent egybe fluid módon kitoljon magából. Régen legalább kiegyensúlyozott volt. A régi gépek halála a Chrome és a HTML5...
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
banhammer
veterán
A budos eletben nem lesz levaltva a flash amig az Adobe folyamatosan adja ki az uj verziokat belole.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Antigabo
tag
mint átlag user felhasználó és a flash-et nem minősítve mondom hogy az Apple eszközök is egyre foltozottabak lesznek hátrányukra a flash nélkül is tehát egy normális op rendszer se létezik !..
eer jön még daa-raa tizeneggyese : tele van verve a net, többnyire kikerülhetetlenül. és akkor még flash sincs ez bukta !! (el is adtam)
szóval semmi sem tökéletes ezek csak a jól megszokott szabvány elnyomási módszerek - gondolom én...[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
Nem volna hatrany, ha vegre elfelejtodne a flash. Van sok szep szabvany amit lehetne hasznalni.
-
GeryFlash
veterán
Igen, régen én is szidtam mint a bokrot, de azért alapvetően van igazság amit rt06 ír, de még azok az összegányolt dolgok se olyan erőforrás pazarlók mint as html5... Mindegy, kibírjuk, legalább egységes lesz a dolog, nem egy cég szabadalma és nem fog összeomlani, lesznek jobb gépek, APU-kkal, de azért az biztos, hogy így visszanézve nem is olyan erőforrás igényes dolog
nyunyu: Nem tudom, én is azt használom ,olyan sok hirdetést nem vettem észre, yt reklámokat se nagyon látok. Amúgy egyik kifekszik van helyette 4 másik, olyan ez mint a torrent kergetése
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
nyunyu
félisten
Mar csak az ABPt kene valamivel kivaltani, mert miota lefekudt a Googlenak, az oldalak hemzsegnek a hirdetesektol.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
rt06
veterán
az eroforrasigenye normalisan megirt kodnal egyaltalan nem veszes, a gond az osszeganyolt, osszehanyt flash alkalmazasokkal, es azok mertektelen hasznalataval van
mellesleg van az adobe-nak sajat tool-ja html5-re konvertalasra (bar eleg reg neztem, hogy allnak vele)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Flashback
addikt
Egyébként mi volt a fő gond a Flashel?
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest