Hirdetés
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
az utolsó bekezdést megerősítem. de facto úgy néz ki a dolog, hogy jön a papíros ember, hogy akkor ő lehallgatna. a papírt és az embert ellenőrízzük, hogy az-e, aminek látszik, és tényleg az-e, akinek mondja magát. aztán bemegy a hivatali helyiségbe, és becsukja az ajtót. és kijön. és semmi mást nem tud a szolgáltató ezen kívül. és ez mindig is így zajlott, sosem volt afölött szolgáltatói kontroll, hogy csak ahhoz férjen hozzá, amire a papírja feljogosítja.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Derrewyn
senior tag
A baj az, hogy a Vodafone nem hoz 98 milliárdot:
Veszteséget könyvelhetett el a Vodafone
Illetve ha már 98 milliárd szóba került, amit azt EBITDA-ként emlegetnek, de valójában nem az. Ez az összeg az összeolvadás utáni kalkulált jövedelmezőség, vagyis egy becsült összeg, az meg bármit elbír.
Nincs értelme a magyar Vodafone-t felvásárolni, ha csak a számokat nézzük
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Az utolsó bekezdéshez.
Az egyik telekommunikációs cégnél dolgoztam, amikor jött egy hívás. hívószám kijelezve, de nem elmentett kontakt, gondoltam lecheckolom ki az, főrendszer nem találja. Wtf? Háttérrendszer: Nemzeti titkosszolgálat (vagy nemzetbiztonsági szakszolgálat volt talán...? (sok évvel ezelőtti történet, a megnevezés mindegy, a lényeg ua) - szigorúan csak azért checkoltam, hogy nem-e egy korábbi ügyfélkapcsolatom, valamilyen folyamatban lévő ügy miatt). Felveszem: Halló tessék xyx.
- Jajj, bocsánat nem téged akartalak hívni
- 'utalást tettem arra, hogy ismerjük egymást? - valamilyen frappáns szófordulattal'
- Ööö (valószínűleg rájött, hogy tudom honnan telefonált)... Kollégák vagyunk, vagyis mégse és mégis, emiatt benne voltam a telefon névjegyzékében, de most tévesen hívtalak.Megértettem, semmi gond, elköszöntünk egymástól és szép napot kívántam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest