Új hozzászólás Aktív témák
-
makkmarce
őstag
válasz Stauffenberg #133 üzenetére
azért annak az 1milliónak egy jó része orosz/fehérorosz. A másik része azokból az országokból van, ahol elkezdték kipróbálni a megosztás letiltását. Nem hiszem, hogy túl sok lehet az "önként" elvándorolt felhasználó. Szóltak előre, hogy csökkenni fog.
Szerintem aki megnézte mondjuk a LOL első évadát, vagy a stranger első négyet, nem hiszem, hogy ne fizetne elő a következőre.okoskodom, tehát vagyok
-
Yeffy
veterán
-
totron
addikt
válasz Stauffenberg #128 üzenetére
Szerintem nem érted őt, sarkításokkal belé állni meg felesleges, objektív így se úgy se vagy szakmádból kifolyólag és szerintem magadra vettél olyat is, amit távolról sem állított. Nem kell a művészfilmeket karanténosítani - ezzel pont ugyanazt csinálod, mint amivel vádolod - inkább a kivitelezés módja a probléma a közönségfilmeknél. Azokból kellene kevesebbet néznie, rögtön máshogy venné ki magát. Persze lehet, hogy csak frissen ért véget egy kapcsolata és még áttételesen is szeparálni akarja magát a témától. A többségi, nagyközönségi film tényleg az olcsó alpárisághoz van közelebb, hatásvadász elemek nem egyszer koncepciótlan egymásra halmozásából áll, ezt viszont érdemes kifogásolni. Ezen belül is a gyerek, édesség, szex, kutya, bosszú, ölés, ütés, lánykérés, család panelek mindig működnek, nem kell messzire menni/veszélyeztetni holmi indokolatlan művészieskedéssel az alkotás büdzséjét, így ugyanazt az olcsó szart esszük meg vizuálisan ezredszerre is, nem túl sok kivétellel. Ha nincs aktuálisan gondja vele és számára natívan jelenik meg, illeszkedve a mondanivaló koncepciójába, nincs túltolva megjelenítését tekintve számosságában sem a szexualitás elem, jó eséllyel nem a nemszeretem oldalon jelenik meg a téma. Az önismeret részét viszont neki kell begyűjtenie, hogy felmérje és főleg elfogadja, hogy mi való neki és mi nem (nem érdemes a filmektől többet elvárni, mint amennyi van bennük). Nem jelölt meg halmazt sem, hogy Netflix fogyasztó-e vagy más érákra is vonatkozik a tapasztalat.
-
totron
addikt
válasz Stauffenberg #116 üzenetére
Miből gondolod, hogy rákényszerítve van, s hogy nem igényli a primitív többség? Kedvencem, mikor tévé esetén előzetesekbe is gyakran beválogatják azt, mikor egyik ember megüt egy másikat. Aki ezt élvezi, az álljon már bele fizikálisan, a testével, a valóságban, ott lehet élvezkedni. Ahhoz persze már nem füllik a foga, inkább kiéli ősemberi vetületét a tv-n keresztül. Aki meg nem ezen a szinten mozog, azt nyilván és jogosan zavarja, de hogy ez rákényszerítés lenne... Ez inkább a gender-szexuál trendek PC-megnyilvánulásaira igaz, nem szabad az aktuális agymenésen kívül más véleményen, objektív, reális állásponton, ízlésen lenni, különben lehurrog a birkatömeg. Az ilyen presszionált aktualitás mindig az ostoba trendekről szól, nincs bennük realitás vagy érték, a védelmet élvező csoportok is kiesnek a pixisből a nagybetűs eszme lecsengésével.
-
dabadab
titán
-
makkmarce
őstag
válasz Stauffenberg #111 üzenetére
se hetero , se homo jelenet nem kell ahova nem való.. (arról nem is beszélve, hogy jó lenne ha kicsit igazodnának a társadalmi eloszláshoz, és nem akarnák mindenáron felülreprezentálni bizonyos csoportokat).
Pl a modern család meleg párja tökéletes helyen volt, de mikor a fekete vitorlákban elkezdett melegedni a főhős(előtte meg egy csajt hajkurászott), arra meg mi szükség volt?
Tele vannak a filmek/sorozatok ilyen ostoba húzásokkal, csak mert valami belső kör ezt beleerőlteti.Egyetértek, Will Smith vagy Morgan Freeman bárhova bármikor elfér (na jó, vikingnek egyik sem!). Szomorú is voltam, hogy a Függetlenség napja 2-t nem vállalta. A Bad Boys is tökéletes úgy ahogy van. A drágán add 3. részét se tudom elképzelni fehér mellékszereplővel, szerintem tökéletes lett a szereposztás, de nem kell több fekete viking vagy fekete 11-12. századi európai, mert kilóg a lóláb. Olyan szinten rombolja a hangulatot, hogy az valami hihetetlen.
okoskodom, tehát vagyok
-
Noukoum
veterán
válasz Stauffenberg #111 üzenetére
A disney féle SW trilógia tökéletes példája ezeknek a “hullámoknak”. És ez nem jó.
De az sem jó hogy kettősmércét használunk, mint ahogy itt jópáran. Persze magyarországon jelenleg ez nagyon jellemző.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz Stauffenberg #74 üzenetére
Én úgy tudom, hogy Edge alól megy az 1080p PC-n. Igaz, az 5.1 hang már ott sem elérhető, csak az Windows Store appal.
Szerintem ha nincs olyan helyzet, hogy 3-4 ember néz egyszerre különböző filmet, akkor elég szerintem a Standard csomag is az full HD-val."Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szólánc.
- Kisérlet tápokkal és egy nagy kérdőjel!
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- E-roller topik
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS+Cellular, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával