Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Microsoft Excel topic
- Total Commander
- Milyen program, ami...?
- ASUS routerek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Linux kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dajkopali
addikt
ahogy nézem, ez a legújabb infó, és itt egyértelműen arról beszélnek, hogy kulcsuk volt az ajtóhoz
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
dajkopali
addikt
vili - csak annyit írtam le, amit a kommentekből meg az általam olvasott szakértői nyilatkozatból hüvelyeztem ki
figyeljük a fejleményeket
az mondjuk nem sok jóval biztat, hogy a hivatalos nyilatkozat a "különösen kifinomult támadást" emlegeti, mert ezt általában akkor szokták használni a sajtóközlemények, ha valami orbitális hibát követtek el, pl. egy belsős is benne volt a buliban, vagy ha valóban egy felelőtlen alkalmazott eszközéről jutottak belépési kódhoz"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
E770
aktív tag
azért a titkosítás/jogosultság védelem nem hatástalan dolog az alkalmazásokon kívüli elérés elleni védelemben
az alkalmazáson belül pedig ennyi adat kijuttatása (pl. exportálása) is védhető jobban mint gondolom itt tehették
szó mi szó a kontrollok erősítése még mindig a legcélszerűbb, ha még marad is kockázat
-
dajkopali
addikt
csak feltételezéseket, meg nem erősített információkat olvastam, amiből két dolog tűnik fontosnak:
- az adatokat nem titkosítva tárolták
- valamilyen módon - valószínűleg malware-rel - megszerezhették egy alkalmazott belépési kódját"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- Telekom mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- További aktív témák...