- Mesterséges intelligencia topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Hálózati / IP kamera
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 10
- Bitcoin topic
- ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Őszintén, milyen egyéb, létező, használható megoldást javasolnál egy közösség kapcsolattartására, különösen, ha még tétje is van a dolognak?
Az iskolák nagy részében szerintem nem feltétel a Facebook használata, de elképesztően hasznos. Mi lenne jobb helyette?A Facebook egy eszköz, amit végtelenül sok módon lehet használni. Az okosok okosan, a hülyék meg idióta módon használják, számtalan módon és célra.
Legfőképpen összekapcsolja az embereket, amiből nagyon sokat ki lehet hozni. Nekem éppen vizsgaidőszakom van, és felbecsülhetetlenül nagy segítség, hogy jönnek-mennek a jegyzetek, friss tapasztalatok, tanácsok, működik az on-line közös készülés. 25 év 11 éve is voltak vizsgaidőszakaim, pontosan látom, hogy egy Facebook-szerű lehetőség milyen hatalmas nagy pluszt jelent -- és ez csak egyetlen pici példa.
Várom az ötleteket, hogy mi lenne jobb?
MaCS
UI: Az iWIW a maga idejében speciel jobb volt...
És nem, nem a Facebook vezetőségét és módszereit védem, mert felháborítónak tartom, amit művelnek. De maga a Facebook fantasztikus lehetőségeket biztosít, aminek egyenes következménye az, hogy igenis hozzá tartozik az intim szféránkhoz. Nekem ugyan semmilyen olyan adatom nincs ott, ami kellemetlenséget okozna, ha nyilvánosságra kerülne, ráadásul jellemzően én vagyok az, aki a vitákban túllihegettnek tartja a jelenlegi adatvédelmi hisztériát, mégis fontosnak és védendőnek tartom a belső világunk ezen szegmensének a védelmét is.
Új hozzászólás Aktív témák
it Olcsón megúszta, szélsőséges esetben akár több éves börtönbüntetést is kaphatott volna.
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Autós kamerák
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest