Új hozzászólás Aktív témák
-
Metalfan
senior tag
Az USA meg Franciaország példát vehetne a spanyoloktól
-
WonderCSabo
félisten
Hülye mázlista.
-
törölt tag
Észak-Korea most gondolom fetreng a röhögéstől, hogy Spanyolország is flekerült a Gonosz tengelyére, közvetlenül Irán és őkőzé. Vajon kiket bombáznak le hamarabb? a kivagyizó, feszítő lófaszjóska koreaiakat, vagy a naggyondurván világveszélyes spanyolokat?
-
ujoimro
tag
az ország a világelső a szerzőijogsértések területén
illetve mégsem, mert nem számít jogsértésnek
-
Killing
addikt
szvsz. barátunk nagymenő és FullHD-n él.
De még ha 1 film 1GB nyom,akkor is 3-4TB.
De a FullHD az más kérdés. Az már 26576 GB (Egy film 8 GB-nak számolva),az már 26,5 TB.
anulu:Én irigykedek/nék.Mondjuk a 2,86TB-nyi helyed most is irigylem. Én beérem egy kicst szerényebb 80GB+160GB-al.[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
-
anulu
félisten
megvakartam a hasam es mondtam egy szep nagy adatmennyiseget
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
"az Egyesült Államok kormánya is arra hívta fel a spanyol kormányzatot, hogy szigorítsanak a szabályozáson"
..persze-persze..legyen minden ország a köcsög jenkik csicskása..aham.. -
bambano
titán
Szegény Kína meg Oroszország most sírva fetreng, hogy nem ők a világelsők, hanem egy olyan kis országocska, mint a spanyolok...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
JohnyBlue
addikt
Ha csak avikon él, mint pölö én is akkor nem olyan veszett nagy mennyiség ez a 3000 valahányszáz film...
bár én egy minimális bírságot kiszabtam volna. Túl sok energiát fogyasztott a gépe. Ebből adódik, hogy a globális felmelegedéshez nagyban hozzájárult a tisztelt felhasználó
[ Szerkesztve ]
https://ipollo.com/?ref=johnyblue
-
qky
tag
Spain rulez
40512 - 3,5k/db (2 db)
-
Killing
addikt
De 86TB-nyi filmet hova töltök le?
80+160 GB-os winyóra nem férne rá.Ennyire jól még a Windows sem tömöríti a merevlemezen található anyagokat... Ja,mellesleg 4 Mbps-al nehéz lenne,főleg visszatölteni 256 kbps-al.
Rámverni meg nem fogják.[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
anulu
félisten
de. ha FTP-rol letoltesz 86 TB-nyi filmet, DE nem csinalsz belole anyagi hasznot (vagy legalabbis nem tudjak radverni ), akkor no para, de ha 2KB-nyit megosztasz belole, akkor az "nagy nyilvanossag fele valo kozvetites"-nek minosul, es go jail.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Killing
addikt
Itt se megy másként...
Habár én sem vagyok különb.Még jó hogy itt nem büntetik.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
P00By
nagyúr
Ez esetben jó döntés!
-
anulu
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bitcoin topic
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Assetto Corsa EVO
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS+Cellular, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7400 Laptop 14" FHD/i7-8Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s
- Elitebook 820G3- I5-6300U, 16GB RAM 256GB SSD, 2TB HDD, FullHD Érintő, 4G, 37 akkuciklus + extrák