Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilyen DAC-ot vettem, ami a telefon TYPE-C portjába dugható, lehet bele jack csatlakozós fejhallgatót dugni és zenehallgatás közben lehet tölteni a telefont
Tudom, hogy én vagyok az a marginális kisebbség,
A.) aki ragaszkodik a vezetékes fej/fülhallgatóihoz,
B.) előfordul vele, hogy mire este zenét tud hallgatni, addigra már erősen lemerült a telefonja és tölteni kellene
C.) bár lehet a telefonját vezetéknélkül tölteni, de zenehallgatás közben szokott mocorogni, ezért a zsinór mindig lerángatja a telefont a QI töltőről. -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megegyezésre jutottak az EU jogalkotói, a 2024 őszétől az Európai Unióban megjelenő okostelefonoknak és táblagépeknek kötelező lesz USB-C-t használni, mint vezetékes töltőcsatlakozót. Az iPhone sem kivétel.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest