- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen monitort vegyek?
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
válasz
s7evcsenko #15898 üzenetére
Amikor én a gépet vettem-dec 3- akkor lett volna pénzem az újra. 75k volt azthiszem akkortájt a slim, amit én vettem 80gb fat-a csávó céges rendezvényen kapta ajándékba, nem adtak hozzá semmit- az volt 60k. Ehhez jöttek a cuccok-kábel,joy és tsai. Ezt oldottam meg 15kból. Nekem fontosabb volt, hogy kész packom legyen azonnal mint a gari. Tudom ez igy hülyeség, de nagyon szép állapotú volt a gép-10 hónapos- látszott rajta, hogy szinte nem is használták. A joy kb mint az új volt, sehol semmi kopás rajta.
Tehát szerintem sokan vannak olyanok mint én, aki inkább egy használt gépet vesz, de nem azért mert nem tellne újra, csak azért mert sok minden szeretne hozzá, egy adott összegból máshogy nem lehet kigazdálkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest