Új hozzászólás Aktív témák

• Alteran-IT

őstag

válasz CosworthF1 #4684 üzenetére

Igen, arra is írtam a fenntartási költséget, ugye ezeknek az eszközöknek folyamatosan mennie kell és nem pár W-ot fogyasztanak azért, szóval nem túl környezettudatos megoldás, az esztétikáról meg nem is beszéltem, nálunk ide biztos nem rakhatnának olyat.
    Esetleg akkor lehetne elfogadható dolog, ha az oszlopon lenne és onnan már koax jönne be és akkor ők fizetnék a fenntartását is az áramszolgáltató felé, de gondolom az büdös volt, nekik így is drágábbra jött ki a plusz eszköz miatt, plusz egy CMTS átlagban többet fogyaszt, mint egy OLT és ezzel a módszerrel még a válaszidő is magasabb, azért mondtam hogy én ilyen technikai megvalósítást biztos nem engedtem volna, sehogy nem éri meg, sőt veszélyesebb is, egy házban minél több az elektromos berendezések száma, annál nagyobb a kockázat egy vihar okozta villámcsapás esetén hogy egy elektromos eszköz kigyulladjon ha a hálózatot villámcsapás éri, szóval hogy plusz hibatényező az csak hagyján. Akik ilyenekről döntenek, azok általában nem járnak el megfelelően, gyakorlatilag meghaladja a szellemi kapacitásukat az, hogy végig gondolják, hogy egy ilyen dolog pozitív, illetve negatív tényezőit összevessék szolgáltatói és előfizető szinten is, valamint hogy levonják belőle a szükséges konzekvenciákat.

Új hozzászólás Aktív témák