- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- VoIP telefonálás
- Bitcoin topic
- Microsoft Edge
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Manjaro Linux
- Gmail
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
CosworthF1 #4684 üzenetére
Igen, arra is írtam a fenntartási költséget, ugye ezeknek az eszközöknek folyamatosan mennie kell és nem pár W-ot fogyasztanak azért, szóval nem túl környezettudatos megoldás, az esztétikáról meg nem is beszéltem, nálunk ide biztos nem rakhatnának olyat.
Esetleg akkor lehetne elfogadható dolog, ha az oszlopon lenne és onnan már koax jönne be és akkor ők fizetnék a fenntartását is az áramszolgáltató felé, de gondolom az büdös volt, nekik így is drágábbra jött ki a plusz eszköz miatt, plusz egy CMTS átlagban többet fogyaszt, mint egy OLT és ezzel a módszerrel még a válaszidő is magasabb, azért mondtam hogy én ilyen technikai megvalósítást biztos nem engedtem volna, sehogy nem éri meg, sőt veszélyesebb is, egy házban minél több az elektromos berendezések száma, annál nagyobb a kockázat egy vihar okozta villámcsapás esetén hogy egy elektromos eszköz kigyulladjon ha a hálózatot villámcsapás éri, szóval hogy plusz hibatényező az csak hagyján. Akik ilyenekről döntenek, azok általában nem járnak el megfelelően, gyakorlatilag meghaladja a szellemi kapacitásukat az, hogy végig gondolják, hogy egy ilyen dolog pozitív, illetve negatív tényezőit összevessék szolgáltatói és előfizető szinten is, valamint hogy levonják belőle a szükséges konzekvenciákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Garmin - Fenix 8 Amoled Sapphire 51mm - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest