Új hozzászólás Aktív témák
-
Guenwhywer
csendes tag
válasz
kigyi_23 #1475 üzenetére
Szegény tényleg egyszerűsített üzemben fut nálam is. Pendrive bele és mennek róla a mesék. Pont ezért is lett volna jó ez az album funkció mert a gyerek még olvasni nem tud így a képek alapján legalább el tudott volna navigálni ha már elindítjuk neki. De azért enélkül is tudunk élni. Az egyéb tartalmakat valóban jól megoldja bár a pár hónapja már volt valami felderítetlen magától eltűnő hibája a távirányítójának amikor a tárcsa hip hop elfelejtett működni. Szétszedtem kitakarítottam utána se volt jó. Aztán egyszer még mielőtt rendeltem volna egy utángyártottat hozzá rápróbáltam és hibátlanul tette a dolgát ahogy azóta is.
-
Guenwhywer
csendes tag
oh köszi az infót.. akkor érdemes lehet elgondolkozni a cserén lassan...
-
Guenwhywer
csendes tag
válasz
arcitec #1471 üzenetére
Köszi a tippet. Részben megoldódott a probléma felraktam egy újabb fw-t most látja a filmeket. Csináltam egy újra szkennelést is. Viszont most meg a borítókat nem hajlandó betölteni az nmj mert szerinte nincs internethez csatlakoztatva. Pedig kint a menüben szépen mutatja az aktuális időjárást stb szóval van internet.
-
Guenwhywer
csendes tag
Sziasztok! Van egy elég régi popcorn a400 lejátszóm. Nem sok mindenre van használva javarészt a tudása kb 30% van kihasználva. Amikor jópár éve megvettem akkor raktam bele egy vinyót amire ugyan örök élet volt felmásolni de végülis látványos volt a felület amit kaptam. Most a gyerkőcnek a mesék miatt megpróbáltam megint de sem az eddig rajta lévő dolgok sem az újonnan rámásolt dolgok nem játszatóak le. Gondoltam újra formázom a vinyót de kér valami nmt.apps file-t Ilyet hol találok tud esetleg valaki tippet adni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpársportok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Asrock Radeon RX 5600 XT Phantom Gaming D3 6G OC
- Dobozos Asus s1851 Alaplalp leárazás!!!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- TUF Gaming A17 FA707RE 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest