- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
Szilágyi84 #197018 üzenetére
Nekem belement vagy 4, mert voltak olyan részek, ahol agyalni kellett, hogy hogyan is lehetne megcsinálni. Aztán meg persze kivitelezni se volt mindig könnyű
Ahogy írják is: a plusban most benne van a PoP, szóval ha előfizető vagy, akkor elég a dlc-t megvenni.
De hogy rosszat is írjak róla: 3 új Amulet van a dlc-ben (a régiek természetesen nem használhatóak ott), és önmagukban se túl jók, de ami nagyobb gond, hogy a dlc-s helyzetekhez se adnak érdemi segítséget.
-
Frod
addikt
válasz
Szilágyi84 #197018 üzenetére
Egyéni skilltől függően valahol 2 - 4 óra között.
(Jelenleg benne van Extra könyvtárban, így nem gond ha eladtad a lemezt, a dlc meg ~1800 Ft körül van.)
-
Mephike
őstag
válasz
Szilágyi84 #197012 üzenetére
A Mandragorán szerintem ne gonodlkozz ha szereted a stílust mindenképpen ajánlott vétel.
-
Ryoo
senior tag
Sztem sem tiszta a csaj, de az az ominózus promóció egy CoD Next volt, és ott nem amiatt állították fel, hanem mert beszart a gépe, azért mindent ne vegyünk be, amit ezek a leleplező videósok állítanak. Azon a rendezvényen ritka szarul játszott egyébként.
Amúgy a legjobb női játékos Natarsha-
-
GEIL
addikt
válasz
Mezcal #196961 üzenetére
Nadia ?
Van róla pár proof a neten, hogy sajnos nem tisztán játszik.....walllhack, aimbot....stb stb....ki be kapcsolgatja.
Egymástól teljesen független hozzáértő elemzők néztek át kérdéses gameplay videót képkockánként......
Amikor meg személyesen elhívták valami promo rendezvényre, ott is próbálkozott a "trükközéssel", csak ott fijoman szóltak neki hogy oké, de ezt így nem kéne és szépen flébe súgva felállították és abbahagyatták vele a játékot.....az online statisztikáink a közelében sem volt élőben /Lan-on.....igazi kis online cheater streamer, még akkor is ha a mozgása amúgy tényleg jó....stb.Ha valóban tisztán és profin lövő lány játékos, aki nálam DanucD a legjobb.
hihetetlen gyors keze és jó reflexei vannak a kislánynak.
A "világ leggyorsabb női snipere". -
F-ECT$
titán
válasz
Dlc is megvolt? Kicsit más hangulata van, mint az eredeti játéknak, erősebb benne a platform rész is, de ez is nagyon ajánlott.
-
Xaels
félisten
válasz
Nekem 28óra lett a vége, de nem maxoltam ki mindent.
-
Szilágyi84
senior tag
-
vg
addikt
válasz
raziel01 #197005 üzenetére
Pont láttam, h a Banishers: Ghosts of New Eden 10e pénz. Az is jó vásár, sztem szuper játék. Kétszer érdemes végigtolni, másodikra amikor más sorst választottam, akkor sokkal erősebb volt érzelmileg. Azt hiszem 5-6 vége lehet. Remek cucc, történetmesélős, tele van tartalommal, jók a színészek is.
-
F-ECT$
titán
válasz
raziel01 #197005 üzenetére
Én kiegészítem eggyel előfizetés nélküli embereknek:
[link] Prince of Persia The Lost Crown 7.495 Ft
Fejtörők, harc, felfedezés, platform részek. Rohanva 20, platinázva 30 óra szórakozás. Tegnap még levertem
, ezzel befejeztem a játék engem érintő részét (a challenge pályákhoz már kevés vagyok), az egyik legjobb élményem volt az elmúlt évek játékai közül.Artabant -
gangstagergo
senior tag
válasz
gangstagergo #189068 üzenetére
RoadCraft most ajándék palackkal előrendelhető [link]
-
raziel01
veterán
Válogatás általam:
[link] Brightstone Mysteries: The Others 559 Ft
[link] Space Accident 558 Ft
[link] Three Minutes To Eight 559 Ft
[link] FAR: LONE SAILS 559 Ft
[link] Detective Reborn Bundle 2.599 Ft
[link] The Casting of Frank Stone™ 2.998 Ft
[link] Mafia: Trilogy 4.498 Ft
[link] Commandos 2 & Praetorians: HD Remaster Double Pack 4.516 Ft
[link] F1® Manager 2024 PS4 & PS5 5.276 Ft
[link] Legacy of Kain™ Soul Reaver 1&2 Remastered PS4 & PS5 7.338 Ft
[link] Lords of the Fallen Deluxe Edition 8.397 Ft
[link] Diablo® IV - Standard Edition 8.775 Ft
[link] The Crew Motorfest Ultimate Edition 14.521 Ft
[link] Metaphor: ReFantazio Atlus 35th Digital Anniversary Edition PS4 & PS5 24.368 Ft -
tl-x
addikt
Mandragora nem csinál nálatok furcsaságokat? Nekem ma 3x is sistergett majd elment a kép, mire visszajött pár mp múlva már megöltek mert a játék ment tovább. De nem hiszem, hogy hdmi kábel hiba lenne mert akkor a tv jelezné, hogy nincs jel.
-
syler123
veterán
válasz
markknight #196998 üzenetére
Köszi!
-
syler123
veterán
A Diablo 4-et PS Plus nélkül mennyire vállalható? Egyáltalán játszható úgy? Most egész jó áron van, 8775 Ft, ennyiért megvenném. Ez miatt nem fogok előfizetni PS Plus-ra...
-
Moby
veterán
válasz
Infernohun #196994 üzenetére
2019-es TV. Nincs benne ilyen beállítás. Ott kéne lennie, ahol Kendek írja. Ha nincs ott hdmi ultra deep colour alatt az azonnali játékválaszok menüpont, akkor nem tudja a tv.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
doktordrog #196973 üzenetére
Nekem az a bajom az Driffle oldallal, hogy nem enged fizetni mással, csak fizikai bankkártyával.
Azzal meg nem fogok. -
-
válasz
Becksman #196988 üzenetére
Ugyanott kellene lennie, konkrétan egymás alatt van ez a két opció, és az LG weboldala szerint támogatott.
#196989 Becksman: A gyári kábel az tökéletesen alkalmas arra amit a konzol tud (32 Gbps), tehát működik vele a VRR is.
-
Frod
addikt
Blue Prince végére értünk, 45 óra volt, és Day 80(?), persze így is maradt bőven felfedeznivaló, de mivel nincs már main object, így kevésbé tart bent.
Ötletes kis indie, de (túl) sokszor tényleg RNG, hogy épp kiadja e amit szeretnél. Teljesen jó runok is szét tudnak esni egy perc alatt, ha épp olyanja van.
Annyira nem értek hozzá, mert kevés indiet játszom, de ha idén ez lesz pajzson körbehordozva, mint GoTY azért az túlzás. (rengeteg ilyen hang van már net szerte) -
pzstm
titán
válasz
Szilágyi84 #196983 üzenetére
Sajnos nem, viszont a masik sajnos, hogy csak 30FPS mod van benne minden konzolon
-
LÁZ
addikt
válasz
Becksman #196982 üzenetére
érdekes, a [displayspec-en nincs irva] , az lg oldalán persze igen, a gyári ps5 kábellel használod? az is lehet, hogy alapból a tv nem tudja, csak ha a legfrissebb update van rajta, vagy pl külön a gamer beállitásoknál/gamebar ilyesmi kell bekapcsolni
mindenképp a gyári kábellel kéne megnézni első körben, illetve ha jól értem, a tv beállitásanál (picture akármi) és a ps5 beállitásainál is automatikusra van állitva?
-
válasz
Becksman #196982 üzenetére
A kábelnek semmi köze hozzá, annak nem kell tudnia ezt a funkciót, hiszen csak sima vezeték.
Hogy a VRR a konzolon automatikusra van állítva, az oké. De a tévén is engedélyezni kell hozzá az Instant Game Response funkciót az adott HDMI porton. Meg ha nem lenne, akkor aktiváld a HDMI Ultra HD Deep Colour-t is. -
Szilágyi84
senior tag
Revenge of the savage planet csak digitálisan vehető dobozosan nem várható mostanában?
-
Becksman
őstag
Sziasztok!
Nemrég vettem ps5öt, de azt figyeltem meg hogy a videó kimenetnel a VRR azt írja nem támogatott. A tvm elvileg támogatja LG65SM9010PLA. Beállításokban automatikusra van kapcsolva. Èn esetleg a HDMI kabelre gyanakszom bár támogatott felbontásoknál írja a 4k yuv420 120hzet is..
Ez mitől lehet?
Köszönöm a segítséget előre is! -
markknight
veterán
Azt tudja valaki, hogy a Doom Dark Agesnek miért csak a világon egyedül a VR-nak van fent végigjátszása? Valamit nem sikerült értelmezniük vagy why?
-
válasz
markknight #196977 üzenetére
Ez PS5-ön is ugyanúgy előfordulhat. Az első napi patch lehet konkrétan akkora, vagy akár nagyobb is, mint amit előtöltésben leszedett.
-
pzstm
titán
válasz
markknight #196977 üzenetére
Mikor volt ez igy? Mert hosszu evek ota nem remlik ilyen. Boxon hamarabb indult neha elotoltes es csak Day0 patchnel tudok ilyenrol. Majd ennel figyelem, mert Xbox pl mire bekapcsoltam mar letoltotte reggel es nem is “rest” modban hasznalom boxot
-
LÁZ
addikt
válasz
doktordrog #196973 üzenetére
én is néztem vmikor régebben, de elengedtem, okés, hogy arról fizetve nincs plusz kezelési ktsg, de oda se ingyen töltöd fel, akkor meg már mind1, hogy onnan fizetsz, vagy sem, a driffle+ nak több értelme van hosszú távon, de már 1-2 alkalommal is megéri.
-
pzstm
titán
77GB a Doom, toltheto
-
ribizly
veterán
válasz
dan83 #196971 üzenetére
Én ugyan pc-n toltam végig (engem ez a 30fps téma ugyanis kikészít), de 3 dolgon kívül tényleg fantasztikus játék volt:
1. Minden 2 main mission között kellett csinálni töltelék, mellékküldetéseket, amelyek repetitívek, unalmasak voltak.
2. Még arra sem vették a fáradságot, hogy a mellék- és főküldetések között bármi különbség legyen. Helyszín, feladat, stb.
3. Mindig a világ pont ellenkező végében volt a következő feladat.
Így az amúgy egész feszes story és remek gameplay el lett nyújtva. Simán lehetett volna belőle egy ~12-15 órás kiváló játék, de így egy 30+ órát felölelő rétestészta lett.
Ha ezeken túl tudott lendülni az ember, akkor jó volt. Sőt! Nagyon jó! -
doktordrog
aktív tag
válasz
doktordrog #196859 üzenetére
Drifflen megeri szorakozni a driffle wallettal?
-
Mezcal
addikt
válasz
hombre[EU] #196966 üzenetére
Igen, hívd ki, biztos lelövöd
-
Mizol29
senior tag
válasz
hombre[EU] #196966 üzenetére
Hát na a rendezvényen nem használhatta az otthon megszokott kis csalását
-
Bencus88
nagyúr
Mafia trilógia mindegyik 30fps igaz?
-
-
Mezcal
addikt
válasz
hombre[EU] #196914 üzenetére
mint minden fps úgy az igazi, de el lehet szórakozni kontrollerrel simán...kicsit lassú, meg esetlen, de megy
CoD-ban már kb mindenki DS-t használ, még a PC-ek is. Nadia (legjobb női játékos) úgy mozog vele, hogy azt hiszed egérrel játszik.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #196944 üzenetére
Akinek meg nincs meg 15-ből egy másik játék lemeze az így járt, miért nem gondolkodott időben? Ne védjük már amit nem kell, MS el akarja engedni a lemezes kiadást, ezt elsőként saját platformon teszi, ahol eleve kevesen veszik meg a teljes játékot, a gp miatt, fölösleges lemezt gyártani.
-
_drk
addikt
[link]
Neil deGrasse Tyson elemzése miért nagyszerű a GTA6 és nem a grafika miatt.
Booty physics. -
_drk
addikt
válasz
Elims #196937 üzenetére
Én a Shadowst és Originst csak videón láttam. Odessey végén hagytam abba, Valhalla kb felénél járhatok de ez teljesen egy kaptafa játékok.
Tényleg csak a setting tér el, hogy éppen hol játszódik de feeling számomra kevés volt pár óra után. Mondjuk az a pár óra az 60+40 óra kb.
De ezekbe simán belemegy ennyi.
Kb olyan mintha egy képet néznél de nem vagy benne. -
Scholes9
nagyúr
válasz
hombre[EU] #196949 üzenetére
Jó, de azért a látvány is oda fog szabni
-
pzstm
titán
válasz
Series X-en tartja, szóval gondolom kipatchelik majd
-
30z.Samu
félisten
válasz
Ez mondjuk a másik, igen. Mondjuk ha leesik 50-re, azt nem is biztos hogy észreveszed.
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #196947 üzenetére
Az fura, hogy nem lesz 120Hz mód, az Eternal-nál asszem van.
-
hombre[EU]
veterán
[Digital Foundry Doom: The Dark Ages - DF Review - PS5/PS5 Pro/Xbox Series X|S Console Showdown]
nincs 120hz opció
PS5: 1080p-1440p
Pro: 1296p-1800p
50-60fps között mozog akció közben -
Wesder
titán
válasz
WhiteWalker #196943 üzenetére
Nem nyomnak újat, mert már van belőle lemez. Az Ultimate kiadás 15-ben megjelent. Tippre azzal a lemezzel leszedi majd a upgrade-et. MS-t ismerve pedig az új lemezen nem lesz rajta a teljes játék amúgy se.
Valamivel muszáj klikket generálni, különben éhenhalnak egyesek.
-
F-ECT$
titán
válasz
Xaels #196822 üzenetére
Én is lenyomtam a Mask of Darkness dlc-t és megcsináltam az összes trófeát is. Kemény volt. Minden méterért meg kellett küzdeni. De fair módon volt nehéz, nem volt olyan, hogy jött a fal. Minden platform résznél próbáról próbára lehetett fokozatosan előre jutni.
Még egy opcionális boss van hátra, aztán jöhet valami más.
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy a Mafia DE 2000 forintra van leárazva, ennél sose volt olcsóbb, tökéletes alkalom kipörgetni az Old Country előtt.
-
Xaels
félisten
-
Edge
veterán
Rdr2 akciós, viszont mivel a gta5 kikerül a pluszból ebben a hónapban, lehet az rdr2 bekerül? Ez mindig a dilemma akciós vásárlások előtt, már megtanultam...
-
STC Speed
őstag
Forza Horizon 5 kérdés.
Nektek nincs olyan, hogy a pörgetést nem kapod meg?
Sokszor írja, hogy elérek valamit és pörgetést kaptam de nincs négyztet se hogy azonnal megnézzem és a menüben sem kapom meg a pörgetést, elveszik. -
Bad Pritt
félisten
-
Elims
veterán
Sokat. :-/ Az origins és az odyssey nagy csalódás volt.Utóbbiba 12perc játékot raktam megjelenésekor.Mindkettő collector's edition.Amikor a dobozukat meglátom eszembe jut a csalódás. :-/
Azok után a valhallára már csak félszemmel néztem,eszembe nem jutott megrendelni.Most ez a shadows viszont tetszik.Elég ideig nézegettem,hogy meggyőzzem magam a vételére.
Néztem a 20%-os ubi kódot,ezt már el is felejtettem..Már csak 120pontom van ott.
Azt viszont nem tudom,hogy a game.co.uk oldal -ahova kirak az ubistore- kezeli e vajon azt a 20%-os kupont.Ezt megkérdezem tőlük.
Az alzáról azt az összefogdosott vmit nem venném meg. :-( Mivan ha ragasztott a szobor vagy vmi?10e Ft-al olcsóbb a bontatlantól (persze tudom,ami nincs),annyit megérne,hogy én bontsam ki (100e Ft-nál).
Közben feldobott egy gamertech üzletet is pesten.A nevükre nem emlékeztem,de a címükre igen,Corvin köz.Vmikor vettem már tőlük egy-két dolgot,szimpatikus csapat volt.
Beszélek velük aztán vagy ők vagy az ubistore.Piszkosul pörög a topik.
-
F-ECT$
titán
Nem nem itt egymásnak esni. Egyszerűen nekem nem adja a kontrolleres fps-ezés, még akkor se ha az elit épp azzal játszik.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
markknight #196925 üzenetére
én nem tudom láttál-e már közelről pc-t, szerintem nem...de ezt a mémet itt hagyom neked [facts]
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #196923 üzenetére
Egyik kommentben azt állítod, hogy el lehet szórakozni vele, most meg azt írod, hogy lehet jól játszani.. Egyébként nem mindegy, hogy a ranglétra aljáról vagy a tetejéről mondja az ember a bölcsességet
Elhiszem, hogy PS böngészőben nehezen mész rá a egy gombra, számítógépen meg már rutinból kattintasz a lomtárra, de ez nem fact. Egy torz igazság, amit büszkén felvállalsz
De számomra ez legalább annyira ferdítés mint, hogy évente jön 10 olyan játék mint az Expedition 33.. és mondod ezt Act 1 után. Hadd ne mondjam, hogy instant triggerelnek ezek a megjegyzések, mert féligazságokat sugárzunk az internetbe bele.
Ilyen játékokat meg ne hozz már fel amikkel a dédi játszottQuake-nek meg Unreal-nek teljesen más a pacingje mint egy mai játéknak, ott fénysebességgel mozog mindenki, aztán egy lövés egy kill.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
markknight #196922 üzenetére
többszáz,ha nem ezer órám van jumpservereken (ut,quake,cod1,coduo,cod2,cod4), nem kell utána olvasnom
lehet jól játszani kontrollerrel, de olyan jól,mint mk-dal soha. fact -
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #196920 üzenetére
Ez a fele olyan gyors a játék téma a világűrbe húzott fov miatt van, ami sajna sokszor nem elérhető konzolon. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a WASD csak igen-nem lenyomást ismer, az analóg ennél érzékenyebb. Mindegy, kompetitív résznek kicsit utána kell olvasni és akkor az ember nincs információ nélkül szerintem.
-
válasz
markknight #196911 üzenetére
De lehet, már hosszú évek óta, még a PS4-es korszakban vezették be.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
markknight #196915 üzenetére
attól függ hol? valami battleroyale public serveren a nyolcévesek között? ja lehet
komolyan: attól,hogy száz méterről headshotra húzza az aim assist attól még az egész mozgás esetlen. egy doomban pörögsz-forogsz-jumpolsz 200fpssel, fele olyan gyors a játék konzolon kontrollerrel. -
Wesder
titán
válasz
markknight #196915 üzenetére
Véletlen se lehet köze az extra erős aim assisstnak. Majd a GoW-ban meg lehet mutatni ki a faszagyerek, csak aztán nehogy véletlen kéttétörjön az a controller.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Rigormortiis #196913 üzenetére
Majd hozzám is, de max majd ősszel.
-
pzstm
titán
válasz
markknight #196911 üzenetére
Lehet. Kb 4 eve Microsoft authenticatort hasznalok
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #196914 üzenetére
Jaja, a kontisok azért szántják fel a padlót a PC-sekkel kompetitív játékokban, mert annyira esetlen
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Farkassacred #196902 üzenetére
Ja, jön a Switch 2
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #196900 üzenetére
Mindegyik az, csak van amelyik azabb!
-
F-ECT$
titán
válasz
markknight #196905 üzenetére
Az érzés nem az igazi kontrollerrel. Jobban szeretem ha nincs assist, és az történik, amit én akarok, nem amit a gép.
-
gorgocska
tag
Miért nem küldi ki a sony a 2.lépcsös biztonsági kódot a megadott teló számra ?nem tudok be lépni az app-ba.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Ki vagyunk éhezve az új játékokra, ahogy felettem is írták.
Jó kis év lesz ez a Gta nélkül is. -
pzstm
titán
válasz
90 alatti, szoval kozepszeru gamepass toltelek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest