-
IT café
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMack
csendes tag
Sziasztok!
Most tölteném először a PS5 kontrollert, USB kábel csatlakoztatva (a gép elején lévő porthoz), be van kapcsolva a konzol, főmenü, de látszólag nem történik semmi (jobb felső sarokban nem jelenik meg a töltés ikonja, a PS gomb megnyomása után megjelenő menüben sem animálódik a töltöttségi szint, ellenben villog, hogy alacsony). Ha a gépet pihenő módba rakom, vagy a menüben kikapcsolom a kontrollert, a rajta lévő fény elkezd narancssárgán pulzálni, szóval gondolom akkor tölt. Viszont ha bekapcsolom a gépet vagy a kontrollert, a főmenü jobb felső sarkában egy pillanatra megjelenik a töltés ikon, de rögtön el is tűnik és olyan, mintha megáll a töltés.
Menüt átnéztem, nem találtam ilyen beállítást, amikor először kapcsoltam be a konzolt, ugyanígy, bekapcsolt állapotban, használat közben töltötte fel a kontrollert.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Nintendo Switch 2
- Politika
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iqos cigaretta
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 lemezes- modellszám: CFI-1016A
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Raspberry Pi 4 8GB retro emulátor gép 8000 játékkal (NESPi 4 ház, 128 + 250 GB) + 8BitDo kontroller
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest