- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Ubiquiti hálózati eszközök
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mikrotik routerek
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Linux kezdőknek
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Béta iOS-t használók topikja
- Synology NAS
- VoIP telefonálás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
Mondjuk ezt a videót nem is láttam, de teljesen egyetértek a látottakkal, illetve ezek szerint kb ugyanazok a dolgok zavarnak kb. engem is mint őt. Remélem eljut a fejlesztőkhöz is.
#27903 dudu5130
Engem meg pont az SMG-k nem zavarnak, közelharcban végre használhatók lettek, elvégre pont arra is vannak. Eddig mindenki AR-ekkel rohangált, az SMG-kkel meg kb akkor értél el valamit ha sikerült az enemy-t oldalról/hátból meglepned. Sokkal balanszoltabbnak tűnik most fegyverek terén a játék, az SMG-ket kedvelők nincsenek egyértelmű hátrányba (én is mindig AR-ekkel mentem meg azokat preferáltam főleg, de mostanában gyakran viszek főleg DMR-ek mellé SMG-t vagy valamelyik shotgunt)
-
dudu5130
őstag
Nem haragszom meg, de ebbe nem értek egyet veletek. Nekem ezek az dolgok tetszenek. Nekem az nem tetszik, hogy egy közelharc közben mikor előbb kezdek lőni, előbb hitelek M416-tal ne lőjjenek már le UMP-vel. Valami gyalázat az a fegyver amit kapok tőle mostanában. Nekem ez a romboló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest