- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nyomtató topik
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Preda
aktív tag
Na király megint egy Chiken
. Elkezdtem nézni én is ezt a spreezy srácot. Mondom akkor alkalmazom én is az ő taktikáját úgy néz ki bevált. Régen mindig a legnagyobb városokba ugrottam aztán próbáltam minél többet irtani. Meg amiatt is, hogy jobban menjen a lövés ,de aztán átlag 0-30 ban meghaltam. Az ő taktikájával minden körben megvan a 0-20, ha csak nagyon nem bénázok. Mondjuk most már nem érzem annyira, hogy lövésben szar vagyok.(300+ meccs után már mondhatni egész tűrhető) Amúgy valaki említette, hogy a végjátékban kúszik. Én még nem láttam olyat, hogy a lapulás nagyon jó lett volna. Ha végig mozgásban van az ember sokkal könnyebben meg lehet nyerni én már nem is igen szoktam hasalni csak ha nagyon úgy érzem most rejtőzni kell. Az előbbi meccsben azt hiszem 5 en voltunk elkezdték lőni egymást egyik kicsinálta a másikat pusholtam, a srác hasalt a bokorban egyből kiszúrtam pedig nem mozgott és nem is csak fű volt hanem bokor is. Kb csak fejest lehetett lőni neki. Sokkal jobb ha folyamatosan mozog az ember elég csak megnézni akármelyik streamert. Magam példájából régen 20-50 meccs tapasztalattal mindig lapultam jó párszor második lettem és sokszor nem is láttam aki megölt max egy két killem volt vagy 0.
Amúgy néha vannak fura anomáliák vagy rohadt nagy makkerek
. Mint amikor nekem volt Kar98am és nem találtam csak egy red dotot. Láttam, hogy vagy 300m re harcol két srác de éppen csak ki lehetett venni az egyiket, hogy lehasalt mondom megeresztek egyet. Belőttem a zerot 300-ra srác épp lehasalt akkora volt mint a red dot. Eleresztettem és bam head shot ja mondom ok
. Ezért szar a lapulás...
Amúgy kinek mi volt a legnagyobb makker lövése?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest