- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Microsoft Edge
-
IT café
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunmarkov
csendes tag
válasz
ingalls #18634 üzenetére
Nálam is egyébként előfordul elég sokszor a fordított eset is, hogy lövöm, ő is engem, vérzek, viszont nem sebez meg a lövése és meghal az én lövésemtől. Ennek az oka az, hogy én előbb kezdtem el sebezni/előbb öltem meg. Tehát igen, van egy kis delay a szerveren. Erre az egyetlen megoldás az, hogy lecsökkented minimálisra a "várakozási időt" a lövésed előtt, érdemes rászánni az időt egyszer, hogy egész nap csak ezt gyakorlod. Ahogy meglátod minél gyorsabban lőjj, gyorsabban mint ő, mert rengeteget számítanak a tized/század másodpercek (és persze az is, hogy fejre vagy testre célzol). Peakelgetésnél is már peakelés előtt tudnod kell, hogy hol lesz kb. a célkereszt, mert az is rengeteg idő, hogy odahúzd a fejére. Én is meglepődöm néha, ha valamiben fejlődni akarok és csak arra koncentrálok egy napig, hogy céltudatosan csak azt gyakorlom, akkor igenis meg lesz az eredménye. Ezekkel ha számolsz sokkal könnyebb lesz a játék!
(szerintem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Rák
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest