Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Dyingsoul #369 üzenetére
Sajnos elfelejtettem ide írni, miután megérkezett a digitális tábla... Ennek legfőbb oka az, hogy terveztem egy blogbejegyzést írni a rendelésről, de sokminden történt velem, még sajnos nem sikerült megírnom a cikket, viszont még nem vetettem el az ötletet, lehet, hogy később megírom még, addig is viszont annyit írnék, hogy a neten hallott negatív tapasztalatok ellenére a lehető legnagyobb rendben volt/van minden. Azóta is használom a táblát, kifogástalanul működik!
-
Dyingsoul
veterán
akkor úgy tűnik, hogy én beszoptam
Későn találtam ide...
Hétvégén rendeltem tőlük, technikai okokból sajnos csak hétfőn tudtam utalni, de tegnap már meg is kapták a lét. A csomagot egyelőre nem tudom követni, mert azt irja, hogy nincs ilyen csomag (omglol?)...
a probléma csak az hogy én hülye egy digitális táblát rendeltem tőlük, ami éppenhogy pont elég érzékeny és bármikor lehet bármi baja, eléggé kényes cucc, úgy hallottam... Sajnálom hogy pont azon a 4-5 ezer forinton akartam spórolni, ha ezeket a véleményeket előbb látom...Na mindegy, a remény hal meg utoljára a lepényhal meg elsőre... Marad az ima, hogy megérkezzen idejében a csomag, méghozzá épségben, na meg aztán ne legyen gond később sem vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest