Hirdetés
-
IT café
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
válasz
lali81 #60718 üzenetére
Nalam, a G4-ben is ilyen iszonyat puha mindket pedal.
En 1200-nel szoktam elengedni a kuplungot. Az elso nehany napban neznem kellett ehhez a fordulatszam merot (az elozo auto utan nagyon fura volt - Audi 2.3E).
Ugyis megprobalhatod, hogy adsz egy kis gazfroccsot, engeded fel a kuplungot, es ujra adsz kozben gazt, ekkor mar folyamatosan. Fura igy leirva, de nem gyilkolja amugy a kuplung tarcsat es fasza lenduletesen el lehet vele indulni (meg persze docoges nelkul), jobban mintha egy folyamatos gazt adnal.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
lali81 #59761 üzenetére
Gyárilag 75 póni az 1.4 PD varrógép mocis, erre szoktak max 15%-ot írni...Olyankor előtörnek az addig jól elrejtett pónik+nyúlmókusok, oszt máris vigyorogva megy a zasszonka a közúton...
Nekem 45 forintba fájt annó a paszulyra. (de minden centjét megérte..... biztosan nem raknám vissza a gyári szoftot.)pl. itt írva vagyon, hogy 75 póni...
én ilyeneket nézegettem a banyának, ez az igazi meglepi autó. 1 tonna saját tömeg, 75 póni
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows 11
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Házi hangfal építés
- Külpolitika
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest