Új hozzászólás Aktív témák

  • Cirmos

    csendes tag

    válasz focvis #148191 üzenetére

    Jajj srácok..... :) igen panaszkodtam hogy kb 10 inditasbol kétszer indulasnál kicsit recseg 2-3sec és elmúlik, mindegy hogy hideg meleg langya. Ma beszéltem assszem Szabó autójavitó bp. Azt mondtak hogy még ez nem gáz mert: ritkán recseg, nincs hibajel a kijelzőn, de ha akarom meg lehet csinálni de mindenképp okoskerékkel(főteng. kapcs. fogasker. - el.) 250e ft max. Ugyhiszem megéri pláne hogy most vettem kicsit legalább nyugodt leszek, bár drága :(. Beszéltem egy kisebb műhellyel is ott 200 de nincs rá 2ev gari.
    2. Mióta megvettem a kocsikát azóta csak wpover racinget(100) tankolok bele, de az elozo kocsimba is azt tettem. De az sima benzines golf volt ez ugyebár 1.4 tsi seat leon.
    Kérdésem az volt hogy nem gond szerintetek ez a benyó, vagy vegyek visza? De a sima 95-rol hallottam hogy nem koser.

    Ma csak reggel indult recsegő hangon2-3sec,de csak 3 percig melegitettem, de lassan mentem, es eléggé dizeles volt a hangja ezert kicsit még melegitettem, utanna mar nagyon szép halk volt a móka. :) Ezek után pesten még vagy 7szer indultam el vele mindig halkan indult halkan ment és egy majom kopasz bmw-s is lehagytam a váci parton 318i :)

Új hozzászólás Aktív témák