Új hozzászólás Aktív témák

  • tomcsi23

    veterán

    (11805) Aggregátor: valaki csak elhoz. :B

    (#11806) Dodi72: ez a környék szipmatikus az asszonynak is. Egyébként jó az étterem is, de nem akarok senkit +költségbe kergetni, ami az étkezést illeti.

    (#11810) rob210: na, akkor újra száguldhat a kicsi kocsi. :C Valami hasonló összegre emlékszem én is a vizsgát illetően.

    (#11755) Dodi72: Te Dodi! Toltam egy fél adag +20 km anyagra 23 lityi osanosat, meg még volt a tankban is vagy egy liter. :DDD Az első tapasztalat, hogy mintha kicsit ellustult volna a masina. Alul (1-2eRPM) érezni leginkább, olyan, mintha klímáznék, többször is ránéztem, hogy nincs-e bekapcsolva véletlen. Felül meg fene tudja. Méregettem időt is (már, amennyire a forgalom engedte, 3-asban fix sebességről; 6,6s - 6,9s - ilyesmik voltak előtte, most meg talán 6,9-7,1), de ez nem mérvadó ugyebár. A fogyi az lehet, hogy tényleg kevesebb, de most nem nagyon tudtam rá odafigyelni. Majd talán pénteken a megszokott vidéki menetben, asszony pajtival. ;]
    Meg az is lehet, hogy még kell neki egy kis idő. De az első tapasztalat, hogy alul szegényes, meg mintha felül se úgy lépne, de ebben már nem vagyok biztos.

    ...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

Új hozzászólás Aktív témák