- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Összeesküvés és mindenféle offense nélkül, a fenti kommentek tükrében (mianmari akció, kanadai erdőtüzes területek evakuációjának akadályozása, USA választók befolyásolása után), simán elképzelhető egy fenti történés...Manapság, amikor már alig lehet egy-egy hír mögött a valódi információt felfedezni?
-
Neurotoxin
őstag
Én is csak pislogok
Mondjuk egyik-másikon megvagyok lepődve, hogy még fentvan és nem szanálta ki az AI vagy jóskapista.
@arnyekxxx: A Napnál is világosabb, hogy ez is a lányok között arról szól, hogy ki a vadabb nagylány.
@bambano: Azért önmagában elég meglepő az átszivárgása a YouTube-ra és valljuk be, hogy ez a tartalom leginkább a Twitchen van megtűrve.
B52 téma: Pár hónapja láttam róla videót, hogy bőven túl fog minket is élni a típus, mivel(!!) az USA 70 db(?)-os flottájának tagjait 4-5 évente vetésforgóban ideiglenesen kivonják, a sárkányszerkezetet a fémig lecsupaszítják, hajtóműveket és fedélzeti eszközöket upgradelik/cserélik
Annyira bejött nekik és nincs is mire lecserélniük a típust..
-
Neurotoxin
őstag
" Elővették egy 14 éves brit lány öngyilkosságának az ügyét is: az Instagram folyamatosan öngyilkossággal kapcsolatos tartalmakat jelenített meg neki". Dehogy. Nem arról van szó inkább, hogy nem érzik magukat olyan szépnek/csinosnak, mint az Instán jelenlévő, hasonló életkorú "társaik"? Itt is nagymértékben eltorzít(hat)ja a testképüket a feltöltött tartalom, mint pl a FB-n?A Tik-Tokról nem is beszélve, most a YouTube egy ideje feldobja ezt a "big bank" challenget, ami nekem egy céltalan, exhibicionista teve-patázásnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest