- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- Mesterséges intelligencia topik
- Microsoft Excel topic
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- macOS PC-re
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Vaze
őstag
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
freddyke #21670 üzenetére
hasonloan tolod mint én, full felszereltség (lehuzo, 3 vileda, 2szivacs, viasz, ha nagyon szennyezett, akkó sampon). én rutinosan mosom a kocsit, külsö mosás itt a városban olyan 25perc. (ha van lehetőségem kertben kivül-belül, akkor olyan 1óra körül. de ez nem nagy auto)
nekem is van Balatonon polirozo szettem, de ennek már nem állok neki magam, tutira megyek majd remélem a fényezővel. egyszer moshatnánk együtt autotitt pécsen a tüzér utcai shellnél mosom (mivel társasházban lakom), mert ott lehet csapbol nyomni vizet a vödrömbe,máshol nem igazán.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
freddyke #21667 üzenetére
ebben egyetértünk, sehol se lesz olyan,mintha magad mosod, ráadásul magamnak 3ad annyiból megvan. a kedvencem, amikor elöbb a felnit mossák át, majd ugyanazzal a szivaccsal vissza a kasztnira
tavasszal lesz 2éves a kocsi, akkor nem fog ártani,ha a hozzáértő fényező polirozza át, ezek után.Djroberto:köfelverődés utáni polir? ha leveri a kö a festéket, akkor oda már a polir se varázsol ujat.... még jó, hogy a fekete-ezüst-fehér szineket könnyü igy javitani (fényezni annál nehezebb a feketét
)
-
-
magi20
senior tag
nem értem ezen miért kaptad fel a vizet,,,,,csak megjegyeztem hogy régóta minden nap ennyi az áruk.-)))))és smile.......miért nem így van?
mit kapod fel ezen a vizet??? hiába viszed lejjebb 100ft-al ezen is látszik hogy pang a piac mint állat.
írd hogy én meg adom el a szarjaimat.jah így is van,de bazz a tupis késeket jobban viszik mint a szar hdd-imet.
szakmát kéne váltani.-)))
ezen ne sértődj meg,és ez nem rontja az üzletet,mert szinte egy új tag sincs a pécs adás vételben,aki meg 400ft-al olcsóbban akarja megvenni a cuccokat,ugyis hozzád megy.
sry ha kötekedősnek tűntem,
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest