- Synology NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- Milyen routert?
-
IT café
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
"(A linked csak egy üres lapot nyit.)"
A google segít rögtön, ő rabszolga
Hogyan vásároljunk személyesen 1x1
Egyébként nekem van némi tapasztalatom a területen, bár nem kereskedelemben, hanem ügyfelekkel való munkáim során... néha (sokszor) hajmeresztő dolgok és emberek vannak, aki itt nem foglalkozik ilyesmivel (idegen emberekhez járni nap, mint nap), annak erről alig lehet fogalma. Annyiban igaza van Dluinetnek, hogy amikor már egy ügyfél eljut odáig, hogy kisujjad után a karod is kellene neki (a semmiért), közben meg 1000 helyen várnak, akkor azért kérdéses, hogy megéri e. Normális emberrel el van az ember és segít, na de vannak olyan szituációk, hogy... na, hagyjuk
Aki innen ismer, tudja, hogy nyugodt természetű és (remélem) segítőkész vagyok, de sokszor már nekem is elfogy a cérnám
Dluinet említett bekezdése amúgy a legtalálóbb és igaz. Sokan főleg azt nem értik meg, hogy pl. eljutni hozzájuk, az is idő. Akár oda vissza 1 óra. Az nekem 1 óra munkaidő és óradíj lenne, ha nem kellene kimenni. És ezen szoktak leakadni, hogy miért annyi az annyi. Meg amikor készen van a meló, és nekiáll beszélgetni és nehezen lehet elszakadni. Az már szintén nekem munkaidőből, illetve másik ügyfél idejéből megy el.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest