Új hozzászólás Aktív témák
-
mellike
csendes tag
Szia!
Köszi, ez egy nagyon jó ötlet volt! Összekötöttem a gmail-emmel, ami persze egyből elkezdte beszinkronizálni a dolgokat és láttam a beérkező leveleimet.
A másik cím ezt a szolgáltatót használja bejövő és kimenő levelek kezelésére is: server13.megacp.com.
Legalább nem a programban van a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
Sasos
senior tag
válasz mellike #5701 üzenetére
Akkor a 3 in 1 hostingot (megacp.com) kell megkérdezni az ügyben. Nem láttam náluk infót a mail beállításokkal kapcsolatban. Nem tudom, hogy közvetlenül ti, vagy a weblap készítőjén keresztül lett intézve a hosting csomag, de szerintem simán hívd fel őket, hátha mondanak okosat.
-
mellike
csendes tag
Rendben, megpróbálom, köszönöm. Ami érdekes számomra az az, hogy bármilyen más programhoz gond nélkül hozzá tudom csatolni a címet és mindenhol tökéletesen működnek az általuk adott beállítások, sőt még automatikusan is szinte minden felismerte a jókat. Fura.
Azért ha lesz megoldásom egyszer majd leírom, hátha más is hasonló cipőben van . -
plejik
addikt
Hy,
Olyan kérdésem lenne, hogy a lenti képen látható kis ikont, hogyan tudom oda varázsolni a többi levélhez is?
Ez az ikon jelöli azt, hogyha egy adott levélre válaszoltam, vagy ha csak továbbítottam, de random szerűen jelenik csak meg.Előre is kösz.
[ Szerkesztve ]
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
Sasos
senior tag
Ha be van kapcsolva az "Ikon" oszlop (Nézet fül-->Nézet beállításai-->Oszlopok), akkor elvileg minden levél kap ikonkát annak függvényében, hogy olvasatlan, olvasott, továbbított, megválaszolt, stb..
A beállítás mappánként értendő, ha változtatsz, akkor azt mappánként meg kell csinálni. Nem az van, hogy az egyik mappában van, a másikban nincs? -
Sasos
senior tag
A 2013-as Outlook alatt az "Olvasott" és az "Olvasatlan" levél ikonját megszüntették. A többi állapotjelző ikon megmaradt. Az ikon helyett az olvasatlan levelet egy kék vonallal a levél előtt jelzi, az olvasottnál pedig nincs kék vonal. Minden más esetben jön a megfelelő ikon (Megválaszolt, továbbított, visszaigazolt, stb.) Vagyis, ha olyan levélhez szeretnél ikont, ami csak olvasott vagy olvasatlan kategóriába esik, akkor az 2013-alatt nem fog menni. A 2010-es Outlook alatt még ezek a levelek is kapnak ikont. Már ha jól sejtem, hogy mi is a cél.
Szerk: Most néztem meg én is itthon, eddig fel se tűnt hogy nincs, pedig melóhelyen a 2010 alatt biza van. Így szerintem jobban átlátható egyébként.
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
2013-as az Outlook. De nem is nekem kell, hanem kolléganőmnek, engem nem igazán érdekel. De csak a válaszolt, és továbbított levélnél kell neki. Csak elég nehéz vele megértetni, hogy mi miért van..
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
mazza
tag
Hello!
Olyan problémám van, hogy az outlook.com fiók felvétele után nem jelenít meg semmilyen eddigi levelet, csak a felvétel után kapottakat + egy régebbi mappát, de az is üres. Thunderbird alatt viszont működik.
A másik, hogy gmail fiókot nem tudok felvenni, thunderbird alatt sem. kép1 kép2 kép3 kép4
Tűzfalnál előredefiniált szabály, az email kliens van beállítva + még egy felugró ablak által kimenő kérés
Továbbiakban, ahogy eddig is használtam, ki vannak kapcsolva a felugró ablakok, és a kérések blokkolása van beállítva. Ha itt lenne a gond, akkor a naplózásban erről látnék még valamit szerintem, de nincs semmi.Közben most látom feljebb, másnak is van ilyen gondja.
[ Szerkesztve ]
-
ceudo
újonc
Sziasztok!
Az lenne a problémán, hogy ki kellene küldenem kb. 30.000 emailt. Amikor legutóbb küldtem a leveleket, akkor elég sok nem érkezett meg mert elvileg az UPC letiltott, amiért a megengedettnél többet küldtem egyszerre.
Meg lehet valahogy oldani az Outlookban, hogy pl: óránként csak 300-at küldjön és percenként csak 5 -öt? Vagy tudtok ajánlani egy másik programot, ami képes erre?
A válaszokat előre is köszönöm! -
plejik
addikt
SendBlaster nevű programmal ez megoldható, bár nem tudom a Free változatba mennyit lehet egyszerre, de van neki nagyon jó ütemezője, és ott pontos időre dátumra be lehet állítani. Email címeket, listákat lehet bele könnyen csv fomátumból importálni, stb..
[ Szerkesztve ]
-
DrAk3
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy egy Outlook 2003-ban exchange szerverről letöltött levelek sokszorozódva jelennek meg illetve a törölt elemeket visszahelyezi a Beérkezett üzenetekben. Megnéztem az OWA-ba belépve a levelek nincsenek duplikálva, szóval tipp-em szerint az Outlook-al lehet valami gond, csak nem jövök rá, hogy mi. Valakinek valami ötlete erre?
Köszi
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok!
Alábbi probléma merült fel, ugyanis eddig mikor elkezdtem írni az e-amilcímet automatikusan beadta, na most az van, hogy hiába írtam már be vagy 10 szer a címet nem adja be hanem végig be kell pötyögnöm. Aki tudja a megoldást az kérem jelezze új vagy régi cím teljesen mindegy nem adja be a lehetőségeket automatikusan.
2007
[ Szerkesztve ]
-
Dzsolo
senior tag
Sajna nem, egyes elemek megjelennek ki is lehet választani más elemek amiket korábban is használtam nem jelennek meg, hiába írom be a címet nem jegyzi meg így minden egyes alakalommal be kell pötyögnöm. Mintha a címjegyzékben sem találnám.
Ha beírom mi a francért nem jegyzi meg?
-
looser
addikt
Sziasztok! Tudja valaki, hol lehet beállítani azt, hogy a(z általában) jobb oldalon lévő naptár alatti eljövendő események megjelenítését hol lehet szabályozni? Fel kellett vennünk egy másodlagos email címet a felhasználóknak (exchange 2010, outlook 2010) és csak az eredeti címükre érkező találkozók, meghívások stb. jelennek ott meg, az új címre érkezők nem. Az új naptárban is megjelenik az esemény, de nem kerül ki erre az értesítési panelre.
Köszi & üdv
szerk.: itt lentebb a pirossal bekeretezett rész.
[ Szerkesztve ]
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Ombi5
őstag
Udv. Outlook 2013-ban van 2 fiokom,egyik e-mail cimem mar megszunt,igy se kuldeni,se fogadni nem tudok vele,de az outlookban levo anno leszedett emailekre szukseg lenne. Kitudom vhol kapcsolni,hogy azt az e-mailt sose kerdezze (kuldes/fogadas )?!
-
Sasos
senior tag
Küldés/Fogadás fül-->Küldés és fogadás részén lenyitod a küldési fogadási csoportokat-->majd katt a küldési/fogadási csoportok megadása menüpontra vagy Fájl-->Beállítások-->Speciális-->Jobb oldalon a küldés és fogadás részen a küldés/fogadás gomb.
A felugró ablakban a szerkesztés gomb, majd kijelölöd a fiókot, és kiveszed a csoportból. -
vecus
csendes tag
Sziasztok! Outlook pst file ból töröltem emaileket. De a pst file mérete nem változott meg ugyan akkora maradt!
Létezik hogy benne marad valahol a törölt levelek? Visszaállíthatóak ezek után a törölt emilek? -
FNZ
őstag
bocsi, de lehet volt már ez a kérdés:
újratelepítem a gépemet és az off 2010 postafiókokat kellene átmenteni az új rendszerre. van rá valamilyen mód, hogy ne kellejen a kb. 10 fiókot egyesével újra beállítgatnom?
régebben valahol olvastam, hogy registry beállítást kell exportálni majd importálni. létezik még ez? -
Teejay83
tag
Outlook-ban még 2 hétig vissza tudod állítani a leveleket ha jól tudom-még azt is amit a kukából is töröltél,csak most nincs előttem,de van egy Törölt elemek pont és ott a törölt levelek visszaállítása.
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing támogatás-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
törölt tag
sziasztok.
Outlook2010-et hogyan kell beállitani, hogy tudjam fogadni vele a gmail-es leveleket? Próbáltam, de nekem nemjött össze. -
Teejay83
tag
bocs..rosszul írtam az utóbbi két hétben kitörölt levelek állíthatók vissza
Mappa->Törölt elemek visszaállításaDPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing támogatás-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
Ispy
veterán
Sziasztok!
Outlook 2010-em van, áthelyeztem a pst fájlokat, majd belépéskor szépen megadtam neki, hogy hol az új helye, azóta viszont a küldés/fogadás hibát ír ki: Az Outlook-adatfájl nem érhető el. Mi lehet a baj?
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Micholas70
csendes tag
Sziasztok!
Abban tudnátok segíteni, hogy van e arra lehetőség, hogy az elküldött üzenetekben szereplő titkos másolat címzettjei rajta legyenek a nyomtatáson?
A címzett, és a másolatot kap rajta van, de a bcc nincs! :-(
Köszi, előre isXiaomi redmi note 8 pro, xiaomi stratos
-
Sasos
senior tag
válasz Micholas70 #5739 üzenetére
Itt nézz körbe kicsit. Melyik verziót használod amúgy?
-
anonymus89
addikt
Üdv!
Olyan lehetőség van, hogy egy közösen (3 személy) használt e-mail címet le lehessen korlátozni azaz a 3-ból csak 1 felhasználó tudjon küldeni-fogadni a többi csak olvasni? Röviden-tömören a lényeg, ne tudjanak törölni belőle, amiből később személyes problémák lennének.
Létezik ilyen? (outlook 2013, outlook 2007, livemail) - ezekről a progikról lenne szó
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Sasos
senior tag
válasz anonymus89 #5742 üzenetére
Egyszerűbb, ha nyitsz egy másik fiókot a 2 read only usernek, és abba automatikusan továbbítod a beérkező leveleket az első fiókból a másodikba. A 2 read only user csak a második fiókhoz férjen hozzá, míg a maradék 1, író-olvasó-törölgetős user az első fiókhoz férjen hozzá. Akár szerver szinten is megoldható a továbbítás.
Exchange szerver esetén talán lehet ilyen jogosultságokat beállítani, de ahhoz baromira nem értek. -
Sasos
senior tag
válasz Micholas70 #5743 üzenetére
Akkor fejlesztőeszközök bekapcs és át kell szerkeszteni az adott űrlapot, de ilyet még nem csináltam. Esetleg vadássz hozzá egy tutorial-t, amin el tudsz indulni. (ilyesmit)
[ Szerkesztve ]
-
Sasos
senior tag
válasz anonymus89 #5742 üzenetére
Olyat még lehet, hogy: Fájl-->Beállítások-->Speciális-->Küldés és fogadás részen a küldés és fogadás gomb megnyom. A felugró ablakban a csoport kijelöl, majd szerkeszt gomb. Utána a felugróban az adott fiók kijelöl, majd a küldés opció elől kiveszed a pipát. De hogy ilyen esetben IMAP esetén, hogy dolgozik, azt ki kell próbálni, mert ettől még lehet, hogy a törölt elemeket leszinkronizálja.
-
anonymus89
addikt
Köszönöm a segítséget, igen ez lenne a legegyszerűbb így viszont akkor az eredeti fiók 2x lenne copyzva azaz 3x annyi tárhely igaz?
a 2. hsz-edre: nem teljesen világos tehát azt mondod a másik 2 fiók amire érkezik a fő fiókról minden levél azokon tiltsam le a küldést így nem fognak tudni küldeni és a törölt elemekre vonatkozó részt nem értem.
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Sasos
senior tag
válasz anonymus89 #5747 üzenetére
1.em, csak duplázva lenne. a@izé.hu és b@izé.hu Az a@izé.hu az eddig is használt fiók. Ehhez csak egy ember fér hozzá, aki ír, olvas, töröl. A b@izé.hu pedig megkapja a leveleket az a@izé.hu fióktól automatikusan. A b@izé.hu-hoz fér hozzá a másik két kolléga. Mindegy mit törölnek, hiszen a másik fiókban minden megvan.
2.: Marad az egy fiók, és a leírt beállítással a 2 csak olvasós kollégának leveszed a levélküldési jogát. Így csak fogadni tudnak. Ellenben, (mivel feltételezem, hogy IMAP-al érik el a szervert) IMAP esetén ki kell tesztelni, hogy a csak fogadásra beállított masina mit lép törlés esetén, vagyis leszinkronizálja-e a szerverrel. -
Sasos
senior tag
válasz anonymus89 #5749 üzenetére
De, az 1-es változat esetén. És én is ezt írtam: "Mindegy mit törölnek, hiszen a másik fiókban minden megvan."
A 2-vel jelölt változatnál azt vázoltam, hogy marad az egy fiók, 3-an csatlakoznak rá, de 2 kollégánál letiltod a küldési lehetőséget. Ha ezt a megoldást választod, akkor kell kitesztelni, hogy mit művel törlés esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest