- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz passatgt #66870 üzenetére
Pedig ha a hálózatod akarod tovább vinni és AP-t teszel ki, a DHCP-t ki kell kapcsolni hogy a fő router osszon IP címet. Nekem két irányban van TP-Link eszközökkel átvezetve net. Egy CPE-210 párossal és egy CPE610 párossal. Én videók alapján lőttem be, így javaslom a típus szám alapján irány a YouTube és keress rá a beállításokra, mert tuti lesz olyan ami neked megfelel majd.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Borisz76
veterán
válasz passatgt #66870 üzenetére
a meglévő hálózatot akarom kiterjeszteni
Ezt több féle képpen is lehet értelmezni ezért nem szeretem.
Nem pontos a megfogalmazás.1.
Van egy routered.
Adja a DHCP-t és wifi-t sugároz.
Erre vezetéken kötsz egy routert AP módban és lerakod az eredeti routertől 30 méterre.
Kiterjesztetted a hálózatot ...hiszen van egy első router általi wifi ami egy nagy területet lefed és van egy második eszköz ( AP ) ami szintén lefed egy nagy terülelet. Mivel egy hálózat ezért bármelyik wifi-re kapcsolódsz eléred a belső hálózatodon található eszközöket.
- De a telefonok , laptopok csak azt látják majd , hogy wifineve1 és wifineve2 hálózatok vannak és éppen amelyik jele az erősebb ahhoz csatlakoznak.2.
Van egy routered.
Adja a DHCP-t és wifit sugároz.
HA MESH képes ez az eszköz, akkor erre kötsz pár vele kompatibilis másik AP-t.....és lesz egy NAGY , LOGIKAILAG 1 WIFI hálózat de több eszköz sugároz wifit. Telefonnal a kezedben sétálsz és nem veszed észre ha wifi1-t sugárzó AP-ról átvált a telefonod wifi2-t sugárzó AP-ra.....
Számodra úgy tűnhet, hogy 1 db nagyon nagy lefedettségű wifi....holott 2-3-4 eszköz által lefedett terület és a főegység szépen kommunikál a többivel, hogy az a telefon ami a kezedben van éppen melyik AP-hoz esik közelebb, hol jobb a térerő.Ez utóbbi megoldás jobb, de drágább.
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest