- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- PR-Telecom
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Videó stream letöltése
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Milyen NAS-t vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
őstag
Köszönöm a segítséget, ha nem is pontosan az amit írtál, de megoldotta a dolgot. A lényeg, hogy hozzáadtam újra az angol nyelvet, meg a németet, aztán letöröltem a magyart, újra hozzáadtam, bepipáltam, s akkor a jobb gombos résznél már a "minden nyelv" volt az alapértelmezett, itt áttettem a pipát a magyarra, s most jó.
Lehet az volt a baj, hogy csak a magyar nyelvet hagytam meg, vagy hogy a jobb gombos résznél nem tudtam változtatni a pipát, hiszen csak a magyar volt benne... na mindegy, a lényeg, hogy most jó.Igazad van, amit a helyesírásról mondasz, figyelek is rá, s nem is megy rosszul, de azért szeretem, ha látom az aláhúzásokat. Ha más nem, már csak a faces irkálások közepette is.
Köszönöm még egyszer a segítséged!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest