Új hozzászólás Aktív témák

• Kuruc2

senior tag

válasz Sk8erPeter #13555 üzenetére

2. Nem vágom mire mondod ezt a biztonsági tényezőt. Nem használja jól a jelszavakat, ez nem biztonság, hanem valami problem. Ezek szerint akkor csak nálam. Rókában nem volt kitöltve előre nekem a mező, szó sincs erről amit mondasz, ott a felhasználónév mező üres volt, de ha belekattintottam, akkor legördült a lista, amiből választhattam, és akkor berakta hozzá a jelszót.
    Nem tudom ez site függő is e.

3. Igen, komoly, jobban szeretem ha a böngészőm tudja az összes kukimuki számot, nem nekem kell előkeresgetnem meg beírogatnom.
    Nem az opera fikázása a cél, félreértesz. Azért írtam le hogy elolvassam a válaszokat, hátha tanulok belőlük.
    Bár ez már eleve érdekes hogy magamtól nem sikerül tökéletesen használnom egy böngészőt, hanem topikokban kell nyomoznom. Rókánál világos volt minden kezdő user-nek is.
    Természetesen az Opera sok szempontból profibb, és a lényeg: gyorsabb. Ezért próbálom megoldani a problémáimat benne, hogy csak ezt használhassam. Van rá esély hogy nem a programozók hibáztak, hanem én nem tudom még megfelelően használni, dehát épp ezért vagyok itt, ebben a topicban. Már korábban is kaptam itt hasznos tippeket.

4. Természetesen átlagba olyan 200-250-et eszik, de a gyenge vasamat ez is megterheli sajnos. Persze én is hibás vagyok, mert nem bírtam ki hogy ne használjak skint, meg egyedi speed dialt stb, kiterjesztéseket...

Nos akkor a jelenlegi tanulságom hogy próbáljam ki az operát natúrba, pl portable, továbbá ennek az űrlapozásnak utána kell néznem még akkor látom.

Az meg egyértelmű hogy ha másoknál nem jelentkeznek bizonyos gondok, akkor az illetőnél van valami kompatibilitási, vagy valamilyen probléma. Eddig a zoomolás amiben biztos vagyok hogy általános hiba, de majd talán egyszer kijavítják. A többi gondomon még "dolgoznom" kell. :(((

Azért köszönöm a reakciókat skacok.

http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------

Új hozzászólás Aktív témák