Hirdetés
-
IT café
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandee0817
tag
én felhívtam utána a karcagi tesco-t, azt mondta ő is hogy utána néz, de bevallotta hogy igazából nincsenek még annyira tisztában a dolgokkal, mert hogy új meg minden...
amúgy, nekem van egy észrevételem, szerintem visszaviszem kicseréltetni. fehér vagy világos háttérnél a jobb alsó részben olyan mint ha pár led "túl világos" lenne, szóval egy kis pontban világosabb. nem zavaró de ha már kifizettem akkor olyat adjanak amin normálisan néz ki
-
Ra3
őstag
Nem, sajnos egyik nap megvettem, akkor nem volt időm foglalkozni vele, másnap meg már külföldön voltam, ha hazaérek akkor megfontolom hogy mi legyen.
Amúgy mintha egyre gyakrabban jönne elő, most már naponta 2-3x is előfordul, lekamerázni nem lehet rendesen, mivel a gép inkább ilyen pulzálásnak látja, gondolom a frekvenciák miatt, majd teszek fel videót. -
üszök
őstag
Közben megtaláltam Szupermarket van Miskolcon is.(És kis teszkónak is hívják
) De abban nincs szerintem. Az inkább egy ABC-re hasonlít.
Van még kisebb is,de az meg egy lyuk gyakorlatilag.
Olyan mint egy kisbolt.
De,hogy a kérdésedre is válaszoljak,ahol árulják ott el is veszik javításra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest