Hirdetés
-
IT café
OP3N DOTT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laccoss
addikt
Köszi, de próbáltam más kamera appokat is (persze azoknál nagyobb volt az ikon amire lehetett kattintani, ott nem is volt gond) Egyébként, néztem, hogy ha pontosan bele koppintok, akkor rendben van, csak nehéz eltalálni a "gombot". Most a "A better camera" appot raktam fel, kíváncsi vagyok mit tud.
Akinek van OTG képes kábele, kipróbálná egy pendrive-val mondjuk?
-
sniper112
aktív tag
hagyd úgy a zipet. és én az sd kártyára raktam a következő helyre:
/storage/sdcard0/.downloaded/update.ziplegalábbis én ide tettem és látta amúgy ez egy rejtett mappa a .downloaded
és akkor frissités és simán lefutott.
amit úgy tudsz hogy beállítások/A telefonról/ rendszerfrissitések / legörgeted és ott alul kiválasztod hogy eszközön a kártyán elméletileg látni fogja a zipet és már telepiti is . -
gyulus08
aktív tag
Igen hiányzik, nem tökéletesen lett módosítva.
Beleírtam a recovery részt, a szerintem eltávolítható appokat.
Itt van , a szerintem végleges, esetleg ha van valakinek valami észrevétele, javítása,kiegészítése, szóljon nyugodtan, nem szeretném ha az én lelkemen száradna egy esetleges hiba. -
Wallenberg
senior tag
Sziasztok!
Én is egy ilyen telefont szeretnék vásárolni.
Végigolvastam a hozzászólásaitokat, de lenne pár kérdésem.
Gyárilag milyen tartozékok vannak a dobozban? A tartozékok milyen minőségűek?
Kijelzővédő fólia van rajta gyárilag? Vagy van a dobozban?
A GPS mennyire pontos?
Mennyire gyors?
A kijelzője tényleg szép?
Akkumulátor mennyit bír? Néha neteznék rajta és használnám a Youtube-ot, de főleg csak telefonnak használnám.Tényleg lassan tölt? Ez több óra?
Vibrál a kijelzője?
Tényleg rossz a 208-as szám? Jobb a 212-es? Vagy mindkettő rossz?
Tényleg megengedik, hogy vétel előtt kipróbáljam? Vagy vegyem meg a mintapéldányt?
Várom javaslataitokat, véleményeiteket!
-
gyulus08
aktív tag
Én is várnék már valami jobb időt, hátha tudna valami szépet produkálni.
Videó minősége viszont tényleg szörnyű.. Amint rányomok a felvételre olyan mintha zoomolna felvétel közben + Youtube videóstabilizálójával lenne egybegyúrva..
Google fényképezőgép csak 480p-ben enged felvenni, szóval gyanús nekem, hogy az a max felbontása igazából.
Nokia Lumia 710-ről jöttem, ott a videó 720p volt, viszont sokkal jobb volt.Ha Sztergo képeire kattintasz jobb gomb/ új lapon, úgy jó lesz. -
Peat;)
veterán
A kamerája számottevően 100% hogy nem lesz jobb. Mégis mit vártok ennyi pénzért? Én kizárólag telefon net és gps célra vettem, mert informálódtam és láttam hogy ezek rendben vannak (gps meglepő de jó). Akinek más igénye van az vegyen fényképezésre jobban koncentráló telefont, mert ezzel biztosan nem lesz elégedett, sajnos kicsit várni kellett volna akkor a vásárlással hogy kiderüljön mire képes a készülék.
Egyébként aranyszabály androidos eszközök esetén: gyári frissítésekben bízni hatalmas hiba, sosem jelent garanciát hogy bármiben is jobb lesz a készülék. Mindig a gyári állapotból kell kiindulni, ha úgy tetszik akkor szabad csak vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest