Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
Szerintem erre már egy használt Garmin Instinct is tökéletes, az útvonalat követni lehet rajta, de térkép nincsen.
Bevallom őszintén, én minden szabadidőmben túrázom de teljesen feleslegesnek érzem a térképet órára, a gpx követéses útvonal bőven elég kanyarodási értesítésekkel, ha meg tényleg körül akarok nézni, akkor övtáskából elő a telefon és Locus Mappal rendesen megnézem a környéket, az útvonalakat. Esetleg egy terepfutónál látnám igazán értelmét versenyen... de azért a mobilon jobban áttekinthetőek a dolgok és a legtöbb túrán 2-3 jelzésen megy az ember, nem folyamatosan váltogatva az útvonalakat.
-
MC Pite
veterán
Inkább Garmin Instinct, Forerunner(a belépők nem tudták), Fenix széria.
Üzemidő, mindig látható kijelző (mips), rendes turn by turn navigáció. Kormányra is mips-es mehet csak, illetve amoledet emelgetni kell hogy lásd, akkor éled rendes fényerőre.
[link]Ezustroka: Igen, az lehet.
Sirandrish: Szerintem nincs újea tervezés, csak a térképeseknél, ha(!) azzal tervezted az útvonalat
azaz kb soha.
Amoled adiig jó, míg nem gond emelgetni a kezed: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- PlayStation 5
- Samsung LCD és LED TV-k
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- OnePlus Watch 2 Vadi Új, Bontatlan, 2 Színben
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest