Hirdetés
-
IT café
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
válasz
Shade45 #56781 üzenetére
OmV oldaláról nem tudom lehet-e automatizálni egy dlna szervert. Vagy SMB-t akár, de a zene lejátszód lehet csak dlnat tud.
HA közbe iktatásával el tudom képzelni az automatizálást mindenképp.Nekem régebben volt yamaha musiccast erősÍtőm(2zóna) az talán alexábol tudtam vezérlni már nem is tudom, de ébresztésként tudtam zenét inditani időre.
Mindenképp okos hangszóró kell, egy tuya, ewelink, alexa, musiccast, vagy épp sonos. Ezekkel szerintem minddel lehet ilyet csinálni, hogy időre kapcsolsz, de hogy egy lámpa függvényében, azt nem tudom, de szerintem nem lehetetlen.
-
daninet
veterán
válasz
Shade45 #45424 üzenetére
Mindkét verzió lehetséges. Általában shelly termékeit ajánlja mindenki.
Ha megszakítónként akarod akkor a PM (Power Meter) jelzésű reléket kell berakni, megszakítónként egyet. Ezzel le is kapcsolhatod majd távolról de nézd össze a maximum terhelhetőséget (általában 16A, nem hiszem, hogy a megszakítóid nagyobbak)
Ha a reléket nézegeted, akkor az 1PM és a 2PM azt jelöli hány relé van benne, szóval ha csak mérni akarsz az 1PM jó neked.Ha fázisonként akarod mérni akkor Shelly EM egy fázishoz, Shelly 3EM 3fázishoz
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Házi hangfal építés
- Külpolitika
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Mikrotik routerek
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- További aktív témák...
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- JVC Autós Fejegység /// Újszerű // Számla + Garancia
- Xiaomi BW300 Okos Kamera Kültéri ÚJ 12 Hónap Garancia ingyen foxpost!
- Honda FRV 2.2 dizel Executive
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif Ip kamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest